7 grunner til hvorfor vi elsker Cuba

7 grunner til hvorfor vi elsker Cuba

Med sin laidbacke Mañana-kultur, deilige Mojitos, fete sigarer og oppløftende salsarytmer er Cuba virkelig et unikt land som er vanskelig å ikke elske!

1. Mojitos til frokost, lunsj og middag!

Drinking Mojitos CubaCuba er Mojitoens hjemland, så her kan du drikke forfriskende og deilige Mojitos dagen lang!

2. Vamos a la playa!

cuba-palmbeach.jpgCubas vakre strender er alene grunn nok til å reise til Cuba. Playa er spansk for strand, og Cuba er full av vakre playas! Bare for å nevne noen, ikke gå glipp av Playa Los Flamencos, Playa Turquesa og Playa Ancón.

3. Salsa, salsa, salsa

Cuban Salsa DancingHavana = Salsa! Og vi elsker det! Du trenger ikke finne en nattklubb for å danse salsa på Cuba, det er like sannsynlig at salsafesten avholdes ute på et gatehjørne. Er du ikke helt sikker på stegene? Ta et salsakurs i forveien, og imponer alle med dine danseskills etterpå!

4. Casa Particulares

Cuban Home CasaPå Cuba har de noe så kult som Casas Particulares. Dette er den ultimate muligheten for reisende til å oppleve det autentiske Cuba, da du får bo hjemme hos en kubansk familie.

5. Ride in style

havana-old-carsGamle amerikanske veteranbiler har nærmest blitt symbolet på Cuba, og hvor kult er det ikke å cruise rundt i en bil som dette?

6. Cuban Cigars

Cuban Woman Smoking CigarCuba er verdensberømt for sine sigarer, og her vil du se gamle herrer, så vel som unge vakre kvinner, røyke sigarer på gatehjørner mens de iherdig diskuterer politikk, sport og sladder.

7. Mañana, Mañana

cuba-localsDu skal lete lenge før du finner en mer laidback atmosfære enn den du finner på Cuba. Her går alt på Mañana-tid. Det kan riktig nok være irriterende hvis du har et sted du skal være til et gitt tidspunkt eller er utålmodig av natur, men om du omfavner denne kulturen kan vi garantere at du vil lære deg å elske det!

Vil du reise til Cuba?
Kontakt oss for et tilbud!
Kontakt