Frivillighetsarbeid på Filippinene med gode resultater!

Frivillighetsarbeid på Filippinene med gode resultater!

Dykking er en av de mest spennende aktivitetene du kan gjøre på reise, og dette gjelder i aller høyeste grad på Filippinene. Under vannoverflaten er finner du en helt ny og vakker verden! Det er en verden vi må ivareta og DU kan bidra!

Det å bidra til at havet blir renere, å opprettholde det biologiske mangfoldet og hjelpe lokalsamfunnet som er så avhengige av havets ressurser, er både et privilegium og et viktig ansvar!

Kombiner dykking og frivillighetsarbeid på Filipinnene - KILROY

Det er viktig å huske at alle kan hjelpe, selv med små tiltak: gjenbruk din vannflaske fremfor å alltid kjøpe en ny, bruk korallvennlig solkrem og pass på at du ikke rører noe når du dykker eller snorkler - korallene er sårbare, så vær forsiktig.

Skulle du derimot ha tid og mulighet til å bidra ennå mer kan du vurdere å delta på vårt marint konserveringsprosjekt på Filippinene. Dette er et frivillighetsprogram som vi er stolte av å si at har gjort en viktig og positiv forskjell! 

I løpet av 2016 har vi sammen gjort en forskjell!

Noen ganger kan det være vanskelig å se den store sammenhengen, og mange som har deltatt eller vurderer å delta på frivillighetsarbeid lurer på om deres arbeid faktisk gjør en forskjell. Ingen frivillighetsprogram kan endre verden over natten. Ting tar tid og det kan tidvis være en tålmodighetsprøve, men på tross av dette kan mye gjøres og resultatene kommer!

Marint konserveringsprosjekt på Filippinene - KILROY

Frivillighetsprosjektet med marint konserveringsarbeid på Filippinene bidrar, blant annet, til å forbedre regionens økosystem og for å vise hvilken forskjell vi - dere og oss - faktisk gjorde på Filippinene i 2016, sjekk ut disse tallene: 

  • 70 frivillige har arbeidet totalt 2314 dager på vårt marint konserveringsprosjekt på Filippinene.
  • De frivilliges arbeid og tilstedeværelse har sikret jobber for 20 sjøvoktere
  • Et vakthus har blitt opprettet som brukes til å passe på de beskyttede marineområdene i regionen.
  • Tusenvis av Mangrovetrær har blitt plantet
  • Flere beskyttede marineområder har blitt restaurert
  • Flere tonn avfall og søppel har blitt fjernet fra havet

Hvis du eller noen du kjenner har vært på Filippinene i forbindelse med dette frivillighetsprosjeketet har du all grunn til å være stolt. Takk til alle som har bidratt til disse tallene, og ikke minst de positive endringene som tallene ikke nødvendigvis viser!

Skulle du ha lyst til å bidra til at 2017 blir et minst like godt år, kan du lese mer om prosjektet og melde deg på. 

Les mer om marint konserveringsprosjekt på Filippinene!

Les mer om marint konserveringsprosjekt på Filippinene!
43 dager
Finn ut mer om vår frivillighetsprosjekt med marint konserveringsarbeid på Filippinene - hva,hvordan, hvor og hvor lenge! Meld deg på det som mest sannsynlig vil bli en av aller beste reisene du har vært på!
Les mer

 

Har du spørsmål til prosjektet? Eller er du interessert i andre frivillighetsprosjekter på Filippinene eller andre steder i verden? Ta kontakt med oss, og våre eksperter på frivillighetsarbeid vil hjelpe deg med svar og tips! 

Jeg vil vite mer om KILROYs frivillighetsprosjekter!
Send en e-post
Kontakt