5 frivillighetsprosjekter i Mellom-Amerika du ikke vil gå glipp av!

5 frivillighetsprosjekter i Mellom-Amerika du ikke vil gå glipp av!

Hvorfor ikke ta en reise litt utenom det vanlige? I stedet for å presse inn flest mulig destinasjoner på kort tid, hva med å ta seg tid til å virkelig bli kjent med destinasjonen du reiser til på en anderledes og mer interessant måte?

Vi snakker naturligvis om reiser hvor du arbeider som frivillig, og Mellom-Amerika og Mexico er muligens de aller beste destinasjonene for dette!

Vi tilbyr flere spennende frivillighetsprosjekter på denne kanten av verden, og vi hjelper deg gjerne med å delta på et av de! Vi har samlet noen av våre favorittprosjekter her, som garantert vil gi deg en opplevelse for livet! 

#1 Dykking og frivillig arbeid i Mexico

Hvor kult er det ikke å lære seg å dykke samtidig som du gjør en god gjerning ved å ivareta korallrevene? Med dette frivillighetsprosjektet i Mexico er det nettopp det du vil gjøre. Du kommer til å lære mye om marinbiologi, samtidig som du lærer alt du trenger for å bli en habil dykker. Dette prosjektet passer også for erfarne dykkere. 

#2 Frivillig arbeid med eksotiske dyr i Costa Rica 

Costa Rica er kjent for sin flotte natur og rike dyreliv. Som frivillig på dette prosjektet vil du hjelpe med å rehabilitere skadde dyr ved Animal Rescue Center i Playa Chiquita. Senteret har stort fokus på at dyrene skal returneres tilbake til sitt naturlige habitat så fort de er friske nok til å klare seg selv. Du vil få arbeide med bl.a. aper, dovendyr, villkatter, vaskebjørner, maurspisere, og mange flere spennende dyrearter. 

#3 Lær deg spansk og arbeid som frivillig i Costa Rica

Hvis du drømmer om å lære deg spansk er det en god ide å oppholde seg i Mellom-Amerika for en lengre periode. Proyecto Asis kan tilby det beste fra to verdener: Du arbeider som frivillig med beskyttelse av dyreliv, naturkonservering og undervisning i lokalmiljøet, samtidig som du får delta i spanskundervisning! Dette er en helt unik mulighet!! Ikke rart vi digger dette prosjektet. 

#4 Frivillig arbeid med skilpadder i Costa Rica

Navnet på dette prosjektet sier vel det hele: The Happy Turtle Project. Som deltaker på dette frivillighetsprosjektet vil ditt arbeid bestå av å bevisstgjøre lokalbefolkningen slik at det blir slutt på stjeling av skilpaddeegg, samt beskytte eggene mot andre rovdyr og veilede de nyklekkede skilpaddene til havet. Er du med?

#5 Vanskelig å velge? Gjør alt: arbeid med skilpadder, surfing og lær deg spansk i Costa Rica.

Det siste frivillighetsprosjektet vi kan anbefale handler egentlig om så mye mer enn bare frivillig arbeid. Det handler om å oppleve en helt ny livsstil i Costa Ricas jungel. Dette er en skjult skatt du ikke vil gå glipp av. I en hel måned vil du bruke tiden din på å lære deg spansk og surfing, samtidig som du arbeider som frivillig med skilpadder. Med så mange kule opplevelser er det en fare for at du ikke vil reise hjem igjen!

 

Vil du arbeide som frivillig i Mellom-Amerika?
Kontakt oss!
Kontakt