Få tidenes reiseopplevelse samtidig som du lærer deg spansk!

Få tidenes reiseopplevelse samtidig som du lærer deg spansk!

Har du vurdert å reise til Mellom-Amerika, men tenkt at språket kan bli en for stor utfordring? Da kan du tro om igjen. Faktisk er det en desto større grunn til å dra!

Det finnes utallige muligheter hvis du vil lære deg spansk mens du er på ferie, men det finnes få tilbud som er så bra som det vi tilbyr her! Sjekk ut videoen og se selv da vel!

 

The Travelling Classroom - Hva er det?

Det kule med The Travelling Classroom er at i tillegg til å bli bedre i spansk vil du også få et unikt innblikk i den latinske livsstilen mens du reiser gjennom Mellom-Amerika.

Du starter din reise fra Panama City, som er en av Mellom-Amerikas mest interessante byer. Både før og under din spanskundervisning får du muligheten til å delta på mange spennende aktiviteter i Panama City: Du får utforske byen, se den verdensberømte Panamakanalen, lære å lage lokale matretter, samt lære deg de latinske dansene salsa, merengue og bachata. 

Etter noen dager i urbane Panama City, venter et nytt eventyr: seiltur til San Blas øyene. Ord blir fattige når man skal beskrive dette paradiset, så vi lar bildet gjøre jobben. Du får lyst til å reise med en gang, ikke sant? 

San Blas-øyene - Panama

Strandliv og jungel

Ved neste stopp på reisen bytter du ut San Blas' hvite strender med fortryllende regnskog og jungel i Boquete. Her blir det en uke fylt med spanskundervisning og morsomme aktiviteter som ziplining, matlaging, dansing og fotturer i jungelen. Klimaet er derimot noe kaldere her, så etter en uke er det tid for å forflytte seg til mer tropiske omgivelser: øygruppen Bocas del Toro!

Det finnes enkelte steder i verden som backpackere reiser til med hensikt om å bli et par dager, men ender opp med å bli værende på i flere måneder, kanskje år. Bocas del Toro er et av de stedene. Når du kommer hit vil du umiddelbart merke den kule backpackerviben som gjør dette stedet så attraktivt for backpackere. Desto bedre blir det når du også kan svømme med delfiner, feste med andre backpackere, dykke, besøke uberørte øyer og strender, og selvfølgelig: lære spansk mens du er her. 

Spanskundervisning på språkreise i Mellom-Amerika - KILROY

To land - et språk!

Mellom-Amerika består av totalt 7 land, og på din språkreise vil du få et godt innblikk i to av de. Etter å ha reist rundt i Panama i 3 uker er det fantastiske Costa Rica som står for tur! Nå som du har begynt å få dreis på spansken vil det være lettere å kommunisere med "the Ticos" som er kallenavnet på costarikanerne.

Dere vil reise til den hyggelige småbyen Turrialba som ligger tett på Pacuareelven og som er omringet av regnskoger og flott natur. Her vil dere få oppleve det genuine Costa Rica! Etter en uke med spanskundervisning, dansing og matlagingskurs, samt spennende utflukter, avsluttes reisen med en stor fest for deg og dine klassekamerater! Neste dag er det tid for å reise hjem med sekken full av gode opplevelser og minner for livet, eller... du kan fortsette reisen videre i Mellom-Amerika nå som du mestrer språket! 

Frister det med en språkreise i Mellom-Amerika?
Kontakt oss!
Kontakt