• jul24

  6 magiske steder du må oppleve på New Zealand

  Av Thea i Reise
  På New Zealand kan du faktisk på kort tid bevege deg fra isbreer til jungel, eller fra vulkan til strand. Og det var nettopp på grunn av denne store variasjonen i landskapet at New Zealand ble det opplagte valget for innspillingen av den legendariske Ringenes Herre-trilogien. Naturen her er virkelig i særklasse, og vi gir deg 6 steder som du ikke må gå glipp av på din reise gjennom magiske New Zealand! 

  1. Hobbiton
  Når du cruiser rundt på Nordøya, er et av høydepunktene "The Shire", og selv om det kanskje høres ut som en turistfelle, så er det definitivt verdt et besøk. Uavhengig om du er fan av Ringenes Herre eller ikke. Nyt en kald forfriskning i Green Dragon Pub eller legg lunsjen til Shire's Rest Café. 

  2. Waitomo Caves
  Bare en times kjøretur fra Hobbiton ligger Waitomo Caves - en fasciner... Les mer
 • jul12

  Ikke glem reiseforsikring!

  Synes du forsikringssnakk bare er kjedelig? Skjer ulykker og tyverier på reisen kun andre? Å reise er å leve, men å reise uten forsikring er en svært dårlig idé. Har du glemt eller latt være å kjøpe reiseforsikring, står du selv med det økonomiske ansvaret hvis det går galt i utlandet. Og det... det kan koste deg millioner.

  Når du reiser ubekymret ut i verden er... Les mer
 • jul05

  10 ting du lurer på før din første Jorden Rundt-reise!

  1. Hvordan kan jeg reise Jorden Rundt på et stramt budsjett?  Start planleggingen tidlig! Å reise Jorden Rundt trenger faktisk ikke være så dyrt som du kanskje tror. Vi anbefaler at du starter med både planlegging og bestilling hele 8-10 måneder før avreise. Det gjelder å tenke smart, planlegge godt og velge rimel... Les mer
 • jul04

  Backpacking tips til din første backpackingreise

  Er det endelig din tur til å komme deg ut på den store reisen du har lengtet etter? Bra! Først og fremst må vi innrømme at vi er litt misunnelige. Det er noe helt spesielt med å dra på backpacking for aller første gang i livet. La oss nå likevel hjelpe deg i gang med våre beste backpacking tips!

  ... Les mer
Kontakt