8 fantastiske opplevelsesreiser i sørlige Afrika

8 fantastiske opplevelsesreiser i sørlige Afrika

Livet er for kort til å ikke dra på safari! Å reise på safari er en fantastisk opplevelse vi anbefaler absolutt alle. Safari er et swahilisk ord og betyr nettopp "reise". For de fleste innebærer en slik tur sjansen til å se ville dyr i deres naturlige omgivelser, samt et håp om noen helt unike opplevelser, slik at du kan servere vennene dine spennende historier og bilder når du kommer hjem. En opplevelsesreise i Afrika er samtidig så mye mer enn det!

Før du planlegger en safari er det flere ting du må ta stilling til, alt fra hvilke dyr du vil se, til hvilket transportmiddel du vil benytte eller hvordan standard du ønsker å bo. Her ser du noen av de beste mulighetene vi tilbyr i sørlige Afrika, med land som Sør-Afrika, Namibia, Botswana og Zimbabwe i spissen.

*Vi gjør oppmerksom på at prisen her ikke inkluderer flybilletter.

 

Kontakt