4 høydepunkter i Vietnam som alle bør oppleve

4 høydepunkter i Vietnam som alle bør oppleve

Vietnam er en evig populær backpackerdestinasjon, og vi har ingen problemer med å forstå hvorfor. Fantastisk natur, en søt og gjestfri lokalbefolkning, og smakfull mat! Dessuten er det fortsatt mange steder i landet som er relativt uberørt av turisme. Vi har selv vært der, og deler derfor våre tips til 4 fantastiske opplevelser som du ikke vil eller "har råd" til å gå glipp av! 

1. Seiling i Halong Bay
Seil rundt i Halong Bay i Vietnam - KILROY

Hvis du skal besøke Vietnam så må du definitivt også ta turen forbi Halong Bay i den nordlige delen av landet. Halong Bat er ett av verdens 7 naturvidundere, og det er en helt fortryllende opplevelse å seile rundt blandt de 2000 klippeøyene i bukten! Gled deg også til å overnatte i en idyllisk bukt hvor du vil kunne nyte stillheten i blanding med dyrelyder fra de omkringliggende klippeøyene.

Vi anbefaler: 3 dagers seilas i Halong Bay - fra: 1.815 kr.
Start turen i: Hanoi

2. Trekking i Sapa
Trekking i Vietnam med KILROY

Hvis du er typen som kan like å holde deg i aktivitet og som elsker flott natur, så er en fottur i den nordlige delen av Vietnam et opplagt valg. Sapa-regionen er utrolig populær for fotturister, og området byr på mange forskjellige landsbyer med mange ulike kulturer. Her kan du virkelig oppleve det autentiske Vietnam.

Vi anbefaler: 5 dagers trekking i Sapa - fra 2.190 kr.
Start turen i: Hanoi

3. Urban feel i Ho Chi Minh City
Utforsk Ho Chi Minh City i Vietnam med KILROY

Vietnam er et land med mange ansikter og etter du har vært i nordvietnam er du  også nødt til å utforske den sørlige delen av landet, slik at du kan si at du virkelig har opplevd Vietnam. I Ho Chi Minh City kan du få en rundtur bak på en av de lokales scooter. På den måten vi du få kunne titte bak 'turistteppet' og få et innblikk i bylivet og matkulturen som de lokale opplever den.

Vi anbefaler: 2 dagers urbane opplevelser - fra 1.510 kr.
Start turen i: Ho Chi Minh City

4. Et scootereventyr gjennom landet

Reis på scooter gjennom Vietnam med KILROY
Dette scooter-eventyret er for deg som gjerne vil reise gjennom landet og samtidig oppleve det autentiske Vietnam - off the beaten track-style. Du sitter på med en av de lokale på scooter, og sammen reiser dere gjennom små landsbyer og fortryllende nasjonalparker. På turen vil du få innblikk i det ekte vietnamesiske livet utenfor storbyene. Du kan starte din reise på flere forskjellige steder, og selv velge lengde på turen. 

Vi anbefaler: 3 dagers Easy Rider-opplevelse - fra 2.095 kr. 
Start turen i: Nha Trang

Har du fått øynene opp for Vietnam nå, og ønsker å dra på en reise til dette fantastiske landet? Send oss en e-post, så vil vi hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reisen i Vietnam for deg og ditt budsjett!

Vil du have hjelp til å planlegge reisen din?
Skriv til oss
Relaterte innlegg
Kontakt