Følg Lynns eventyrlige road trip i Australia

Følg Lynns eventyrlige road trip i Australia

Glem alt om de typiske stedene som Great Ocean Road, Fraser Island og hele østkysten, og følg Lynn mens hun drar i vei på en litt utenom-det-vanlige road trip gjennom Australias Outback! Hvis du trodde du kjente til alt hva Australia har å by på må du tro om igjen. Følg oss og Lynn på Instagram å se selv!

Hvis du er gira på å se mer av Australias genuine outback, tropiske nord og vinregionene i sør, så kan du glede deg nå! På sin road trip fra Adelaide til Darwin gjennom Sør-Australia og Northern Territory vil Lynn gi deg noen smakebiter av det fantastiske landskapet, nasjonalparkene og vingårdene som finnes her.  

Litt mer om Lynn: 

Følg Lynn på hennes eventyrlige road trip gjennom Australia - KILROY

Bosatt i Veldhoven, Nederland, er denne reise-, skrive- og matglade 21-åringen klar for ett av sitt livs eventyr i det hun og en venninne skal reise på sin aller første backpacker-tur! Siden Lynn skal reise på en road trip i Australia for første gang i sitt liv, vil du kunne få et godt innblikk i de mange fantastiske opplevelsene, men også de små utfordingene, man ofte møter i løpet av en slik tur. Hvis du vil vite mer om denne jenta kan du sjekke ut Lynns Instagram her

Sørg for å følge oss på Instagram for ikke å gå glipp av Lynns eventyrlige road trip gjennom Australias outback. Du kommer garantert til å bli inspirert!

Kjøreruten: 'The Explorers Way'

Start: Adelaide
Slutt: Darwin
Varighet: ca. 3 uker

Road trip - the explorers way - Australia

Et hus på hjul

Lynn kommer til å utforske Australias outback med hjelp av en Mighty campervan fra THL, som vil være hennes hjem i de neste tre ukene. Kanskje er denne campervanen også perfekt for deg og din road trip i Australia?

Jackpot Campervan

Fra NOK 6695 (per uke)
Jackpot Campervan
Jackpot-modellen er en av de mest populære campervanene i Australia, og passer perfekt dersom dere er to personer som reiser sammen og ønsker en fleksibel road trip. Med seng, kjøkken, toalett og kjøleskap har dere alt dere trenger for en episk road trip!
Les mer
Vil du også dra på denne road trip'en i Australia?
Kontakt oss!
På utkikk etter en campervan til din road trip?
Sjekk ut vårt utvalg her!
Kontakt