Øyhopping på Maldivene - 7 magiske dager ombord en Dhoni

Øyhopping på Maldivene - 7 magiske dager ombord en Dhoni

Det er få steder som kan måle seg med Maldivene når det kommer til hvite strender, azurblått hav og laidback atmosfære. Deretter er det enda færre ting som kan måle seg med å cruise rundt i disse omgivelsene ombord på en tradisjonell Dhoni båt. Det er vanskelig å beskrive hvor fantastisk dette faktisk er - det må nesten bare oppleves! 

Varighet: 7 dager
Starter i: Male
Slutter i: Male

Nyt det avslappende livet ombord på en tradisjonell Dhoni båt, mens du opplever noen av Maldivenes aller vakreste øyer med lekne delfiner og andre reiseglade ungdommer som selskap! Båten er bemannet av en dyktig og kunnskapsrik skipper, samt et lite mannskap inkl. en kokk, som vil sørge for at dere får den beste opplevelsen ombord på båten i de neste 7 dagene. 

Dag 1: Male / Sørlige Male

Du stiger ombord i båten i Male, hovedstaden på Maldivene, og starter reisen med en felles lunsj ombord før dere setter seil sørover. Bli kjent med de andre reisende mens dere nyter en avslappende ettermiddag i solen på båtens dekk. Dagen avsluttes med en god middag før dere kryper ned i sengene og lar de rolige bølgene dysse dere i søvn. 

Dag 2: Sørlige Male / Ambaraa

Etter en rolig start på dagen med en god frokost fortsetter turen til det sørligste punktet på Male. Deretter vil dere krysse kanalen over til øyen Felidhoo. Det vil være stopp underveis på turen hvor dere kan hoppe ut i det krystallklare vannet, samt nyte en deilig lunsj. Dagens høydepunkt er derimot ankomsten til den idylliske og uberørte øyen Ambaraa. Her vil dere kaste anker for natten, og dere kan bruke resten av dagen på stranden eller snorkle i det krystallklare vannet som omringer øyen.

Dag 3: Ambaraa / Fenboa Finolhu

På den tredje dagen fortsetter turen over Meemu Atoll, før dere ankommer Fenboa Finolhu. På lik linje med Ambaraa er dette en vakker og ubebodd øy med fantastiske snorkleforhold. Her får dere godt med tid til å slappe av på stranden, snorkle, bade, og nyte en kald øl og en god middag tilberedt av båtens egen kokk. 

Dag 4: Fenboa Finolhu / Djiggaru

På dag 4 seiler dere østover mot øyen Djiggaru som dere vil ankomme om ettermiddagen. I løpet av seilturen hit vil dere stoppe ved et av de mange flotte korallrevene i området og få muligheten til å snorkle et par timer. Dere vil tilbringe kvelden på Djiggaru hvor dere vil få førstehåndserfaring med den avslappede og tradisjonelle livstilen til de lokale øybeboerne. Med litt hell vil dere også bli invitert til å overvære en tradisjonell Bodu Beru forestilling. Bodu Beru ("stor tromme") er Maldivenes tradisjonelle folkemusikk.

Dag 5: Djiggaru / Felidhoo

Dere er over halveis på reisen, og turen går nå tilbake til Felidhoo. Bruk dagen på å vandre gjennom den lille landsbyen, snakk med de lokale og lær om livet til disse øybeboerne som bor så isolert fra den verden vi kjenner til hjemme i Norge. 

Dag 6: Felidhoo / Emboodhoo Finolhu

Dagens etappe er den lengste på turen, hvor dere seiler tilbake til øyene Felidhoo og South Male Atoll. Det vil være mange gode muligheter til å svømme og snorkle underveis på turen, før dere ankommer Emboodhoo Finolhu.

Dag 7: Eboodhoo Finolhu / Male

Dette er turens siste dag. Om morgenen seiler dere den korte distansen tilbake til Male. Dersom du ikke rakk å utforske Male før seilturen anbefaler vi deg å bli værende noen dager. Sjekk ut Male - som med sine 75.000 inbyggere er en av verdens minste hovedsteder. Ikke gå glipp av det lokale fiskemarkedet og den gamle basaren. 

Er du klar for å dra på seiltur? Klikk på turen under for å bestille!
OBS! Vær oppmerksom på at prisen nedenfor ikke inkluderer flybilletter.

Hva er inkludert? 

  • 7 dager seiling på Maldivene
  • 6 x frokost, lunsj & middag.
  • Bodu Beru forestilling på Djiggaru
  • Snorkling på Maldivene & snorkelutstyr
  • Skipper, kokk, og crew
  • Drikkevann (Øl, vin og brus kan kjøpes ombord på båten. Vi anbefaler at du medbringer litt ekstra kontanter (USD eller EUR) på båten til kjøp av drikkevarer) 
Har du spørsmål om øyhopping på Maldivene?
Kontakt oss
Relaterte innlegg
Kontakt