Topp 5 destinasjoner for reise i julen 2017

Topp 5 destinasjoner for reise i julen 2017

Reise i julen høres kanskje fremmed ut for noen, men det er rett og slett en kjempegod idé! Været er ofte kaldt og guffent på denne tiden her hjemme, og ofte får man også en hel del ekstra fridager. Slipp unna stresset førjulstiden ofte bringer med seg, si til familien at du ikke blir å finne ved julemiddagen i år, men heller ønsker å spinne av gårde på en av disse destinasjonene.

1. Malaysia

Du kan ikke gå glipp av en tur innom Kuala Lumpur

Kanskje vi kan friste med herlige Langkawi i Malaysia? Eller vakre Penang? Og hvorfor ikke stoppe i Kuala Lumpur på vei hjem? Så lenge du holder deg på vestkysten av landet er Malaysia en suveren destinasjon å nye noen later dager i juleferien. Blå himmel, stekende sol, hvite sandstrender og palmer, som svaier i takt med at bølgene slår inn mot kysten. Langkawi er hovedøya blant de 104 idylliske øyene, som ligger omringet av Andamanhavets turkisblåe bølger. Kan du tenke deg et bedre sted å tilbringe juleferien?

2. Canada

Canada tilbyr pudder i verdensklasse

Vi snakker mye og ofte om road trips i USA, men naboen i nord er faktisk en drømmedestinasjon for backpackere og er en like god destinasjon for en road trip! Ja, selv om vinteren! Canada er berømt for sine uforglemmelige vintersesonger og er uten tvil en av verdens beste skidestinasjoner. Her kan du nyte perfekte snømengder, pulserende natteliv og et variert alpint terreng ved destinasjoner som Banff, Lake Louise, Whistler, Silver Star, Revelstoke og Kicking Horse. I tillegg er Vancouver en akkurat like kul by om vinteren!

3. Laos

Laos kommer ikke til å skuffe deg

Laos er en perle som har vel så mye å by på som sine mer berømte naboer, ThailandVietnam og Kambodsja. Uberørt og vakker natur som vil ta pusten fra deg, majestetiske fossefall, nydelige fjellopper, små landsbyer og en enestående gjestfrihet er noe av det som venter. Landet varter i tillegg opp med noen utrolige høydepunkter som Luang Prabang, Tham Kong Lo, Bolaven Plateau, Vang Vieng, Si Phan Don (4000 islands) og kanskje Sørøst-Asias beste øl, nemlig Beerlao.

4. Uruguay

Stikk innom Punta del Diablo

Det lille landet i Sør-Amerika, mellom Argentina og Brasil, blir ofte oversett i konkurranse med sine mer velkjente naboer. Dette fører til at landet sjelden havner på reiseruten til backpackere som skal til Sør-Amerika. Det er rett og slett merkelig! Uruguay er et fantastisk land med en rekke vakre og sjarmerende byer, og vinteren er et perfekt tidspunkt å reise hit på. En herlig liten hemmelighet er perlen Punta del Diablo. To ord: Reis dit!

5. Sør-Afrika

Sør-Afrika er en spektakulær destinasjon

At Sør-Afrika er en spektakulær destinasjon er ingen nyhet, og selv om desember og januar kanskje ikke er de beste månedene for å dra på safari, er det likevel en fantastisk tid å besøke landet på. I Sør-Afrika kan du nemlig også delta på en rekke spennende frivillige prosjekter, dykke med hvithai, dra på vinsmaking, hoppe i strikk, lære deg å surfe eller kitesurfe, dra på road trip og mye mye mer. Sør-Afrika har alt du trenger for en perfekt ferie. I tillegg er Cape Town kanskje en av verdens vakreste byer med sin utrolige beliggenhet.

Ønsker du hjelp til å planlegge drømmereisen?
Kontakt oss

 

Relaterte innlegg
Kontakt