Uforglemmelige opplevelsesreiser i Australias 'Outback'

Uforglemmelige opplevelsesreiser i Australias 'Outback'

Hvis du drømmer om å oppleve det autentiske og ville Australia, så skjønner vi deg godt! Det er ingenting som er bedre enn å koble ut fra den hektiske hverdagen og lade batteriene med nye inntrykk, spennende opplevelser og morsomme aktiviteter - og Australias 'Outback' er det perfekte stedet for dette. La oss hjelpe deg dit! 

Akkurat nå har du sjansen til å sikre deg en av de beste reiseopplevelsene gjennom Australia's "bakgård" hvor du vil få utforske ikonisk landskap, se fantastiske solnedganger og oppleve den autentiske australske kulturen! Hvis du bestiller før 30. september 2017 vil du få 20% rabatt på flere av våre turer gjennom Northern Territory og Sør-Australia, også kjent som Australias 'outback':


Du kan lese mer om hver enkelt tur ved å klikke på linkene, eller du kan ta kontakt med en av våre reisespesialister som vil hjelpe deg med å skreddersy den perfekte reisen i Australia for deg. Turene listet over er (gode) forslag fra vår side, men rabatten gjelder også på andre opplevelsereiser som vi tilbyr i Australia. Ta kontakt med våre reisespesialister hvis du vil ha mer informasjon.  

Salgsperiode

11 september 2017 - 30 september 2017 

Reiseperiode:

Nå - 31 mars 2018

Hvordan bestille:

For å få rabatten må du bestille din opplevelsesreise direkte hos en av våre reisespesialister. Send oss en e-post eller stikk innom et av våre kontorer i Oslo, Bergen eller Trondheim.

Klar for en uforglemmelig reise i Australia?
Kontakt oss!
Kontakt