4 episke road trips i USA for grupper

4 episke road trips i USA for grupper

Se for deg dette: en episk road trip gjennom USA hvor du slipper å kjøre så mye som en kilometer selv! Du trenger ikke tenke på veiskilt eller ta ansvar for å fylle bensin. Er det mulig? tenker du kanskje. Ja! Med våre road trips for grupper får du en ekte amerikansk road trip-opplevelse, kombinert med fordelen av å ha en egen sjåfør og guide, samt selskap av andre reiseglade ungdommmer! 

Du har sikkert hørt det før, men la oss friske opp minnet ditt likevel: Nord-Amerika kan by på noen av de aller flotteste naturopplevelsene som finnes! Når du også legger til pulserende storbyer, koselige landsbygder og vakre nasjonalparker til listen, så er det ingen tvil om at du sitter med oppskriften til en uforglemmelig road trip! Og hva er vel bedre enn å oppleve alt dette sammen med en gjeng andre reiseglade ungdommer fra hele verden? 


Alle turene som er nevnt under inkluderer følgende:

  • All transport mellom destinasjonene langs ruta
  • 1 guide (2 hvis dere er mer enn 13 personer i gruppen)
  • All overnatting (camping eller hosteller)
  • De aller fleste måltider
  • Inngangsavgifter til nasjonalparker, landemerker, og andre aktiviteter som er inkludert i road trip'en.

Sjekk ut disse 4 episke turene i Nord-Amerika for grupper som ikke bare vil sørge for at du får en opplevelse for livet, men også en haug med nye reiseglade venner fra hele verden!

1. New Orleans til San Francisco (eller vice versa)

Opplev herlige New Orleans på din road trip i USA
Denne road trip'en tar deg og resten av gruppen fra New Orleans, på tvers av USA og hele veien til vestkysten og San Francisco. I løpet av turen vil dere stoppe innom sagnomsuste Roswell, spektakulære Grand Canyon, Las Vegas, Yosemite nasjonalpark, i tillegg til mange andre kule steder!

New Orleans til San Francisco

Fra NOK 14.350
New Orleans til San Francisco
15 dager
15 fantastiske dager på reise mellom New Orleans og San Francisco. Du kan selv velge i hvilken av byene du vil starte i, og vi garanterer deg at du vil ha en uforglemmelig opplevelse uansett hva du velger!
Les mer om turen

 

2. Det beste av det østlige USA og Canada
Opplev Niagara Falls på road trip med KILROY

På denne road trip'en både starter og avslutter du i The Big Apple aka. New York.  Fra New York går turen til Philadelphia, og deretter til USAs hovedstad Washington D.C. Herfra går turen videre til imponerende Niagara Falls før dere tar en hattrick på de kuleste byene i Canada: Toronto, Montreal og Ottawa. Etter Canada vender dere snuten tilbake til USA og Boston. Siste stopp før returen til New York er i den lille og hyggelige strandbyen Cape Cod. Det er road trip'en sin det, eller hva?

USA Øst & Canada

Fra NOK 13.185
USA Øst & Canada
14 dager
14 dager med moro og spenning, som både starter og avsluttes i New York! Opplev Washington D.C, Niagara Falls, det beste av Canada og mye mer på denne sinnsykt fete road trip'en.
Les mer om turen

 

3. Gjennom sørstatene fra New York til San Francisco
Opplev Nashville på en road trip med KILROY

Reis fra kyst til kyst på denne fantastiske road trip'en som tar deg med hele veien fra New York til San Francisco i løpet av 22 herlige dager! I løpet av disse 3 ukene vil du se ikoniske landemerker, spektakulære nasjonalparker, og livlige byer som Nashville, Memphis, Austin og Las Vegas, som alle har sin helt unike vibe! Dette er en road trip som du sent vil glemme og som andre vil misunne deg for!

Sørstatene på tvers: New York til San Francisco

Fra NOK 19.625
Sørstatene på tvers: New York til San Francisco
22 dager
Denne road trip'en som går fra kyst til kyst er drømmeturen som mange som ønsker å oppleve det beste USAs øst- og vestkyst, samt alt i mellom. Gled det til 22 dager med uforglemmelige opplevelser!
Les mer om turen

 

4. Full pakke: Fra kyst til kyst... og tilbake!
Ubeskrivelig flott natur i Yellowstone nasjonalpark | Road trip med KILROY

Dette er kongen over alle road trips. 43 fantastiske dager på reise hvor du både starter og avslutter turen i San Francisco. Reis østover gjennom USAs nordligste stater, og tilbake gjennom sørstatene. Hvis du ikke er typen som liker å gjøre ting halvveis, så er dette turen for deg! Du vil oppleve så utrolig mange kule steder, landemerker, byer og nasjonalparker på din reise at det er umulig å skulle velge hvilke som skal trekkes frem. Sjekk heller hele reiseruta selv under, og begynn å gled deg til det som mest sannsynlig er TIDENES road trip! 

Fra kyst til kyst - og tilbake!

Fra NOK 37.240
Fra kyst til kyst - og tilbake!
43 dager
På denne road trip'en for du alt du har drømt om og mer til! I løpet av 43 dager reiser du på tvers av USA, og dekker både de nordlige og sørlige statene. Dette er road trip'en over alle road trips!
Les mer om turen

 

Hvis du, mot all formodning, ikke lar deg begeistre av noen av disse turene og har en annen reiserute i tankene så er du veldig velkommen til å kontakte oss. Vi kan hjelpe deg med å skreddersy drømnmereisen din! Vi vil hjelpe deg med flybillettene også slik at du har alt i orden før avreise.

Vil du vite mer om våre road trips i grupper?
Send oss en e-post!
Tags: Road trip, USA
Relaterte innlegg
Kontakt