6 gode grunner til å oppleve Kenya

6 gode grunner til å oppleve Kenya

Kenya er en av våre favorittdestinasjoner i Afrika, og det er ikke uten grunn. Fantastisk natur og dyreliv, en vennlig lokalbefolkning og vakre strender er bare noen av grunnene til at du burde dra på ferie til Kenya! 

1. Safari og dyreliv

Kenyas dyreliv er bare en av grunnene til at du bør dra på ferie til Kenya - KILROYKenya er på mange måter safariens hjemland, så dersom du drømmer om å dra på safari vil en ferie til Kenya være midt i blinken. Nasjonalparken Maasai Mara er stedet å dra dersom du skal på safari i Kenya, og hvis du kommer hit til rett tid av året (rundt september) kan du få med deg den enorme årlige dyrevandringen (The Great Migration) hvor 3 millioner dyr forflytter seg på leting etter nye beitemarker.

2. Lokalbefolkningen

møt maasai-folket på ferie i Kenya - KILROYKenyanerne er et varmt, raust og vennlig folk. I Kenya vil du ikke føle deg som en fremmed når du går nedover gatene, men heller bli behandlet som en venn og gjest. Den unike kulturen blant de forskjellige etniske folkegruppene, spesielt Maasai-folket, er verdt reisen til Kenya i seg selv!

3. Rimelig

Transport er rimelig i Kenya - ferie i kenya - KILROYKenya er en relativt rimelig feriedestinasjon, men overnatting, transport og mat holder likevel god kvalitet. Med andre ord - en perfekt destinasjon for backpackere!

4. Strendene

Diani Beach i Kenya - Ferie i Kenya - KILROYKenyas kystlinje byr på fantastisk flotte strender. Her kan du nyte livet i en hengekøye knyttet opp mellom to palmetrær. Alternativt kan du skaffe deg en snorkel og dykkemaske og utforske Kenyas rike dyreliv blant fargerike korallrev.

5. Klimaet

Kenya har et behagelig klima året rundt - ferie i kenya - KILROYKenya har et deilig tropisk klima, med behagelig temperaturer året rundt. Vær derimot oppmerksom på at våre sommermåneder er vintermåneder i Kenya. Det vil si, de varmeste månedene i Kenya er februar og mars, hvor temperaturen kommer opp til 34°C. Juli og August er de kjøligste månedene, med en gjennomsnittstemperatur på ca. 16°C

6. Rift Valley og Mount Kenya

Opplev Rift Valley og Mount Kenya på ferie i Kenya - KILROYRift Valley byr på spektakulære utsikter, og vil gi deg en naturopplevelse utenom det vanlige. For de mer hardbarka backpackerne bør en reisen gjennom Rift Valley inkludere en tur innom Point Lenana, en av toppene på Mt. Kenya. Her, nesten 5000 meter over havet vil du nemlig kunne oppleve en av verdens vakreste soloppganger!

Jeg vil dra på ferie til Kenya!
Kontakt oss for reisetips og tilbud

 

Noen av våre opplevelsesreiser i Kenya:

Kontakt