Den perfekte kombo: Maldivene og Sri Lanka!

Den perfekte kombo: Maldivene og Sri Lanka!

Ta livet med ro i en hengekøye på stranden, drikke paraplydrinker og snorkle med fisker i regnbuens farger, eller en aktiv ferie med surfekurs og yoga i deilige omgivelser? Vanskelig å velge? Det trenger heldigvis ikke å være enten eller! Det er fullt mulig å oppleve « the best of both worlds». En kombinasjonsreise til Maldivenes paradisstrender og altoppslukende Sri Lanka garanterer både kultur, aktiviteter og avslapping i et og samme eventyr.

For å gjøre det litt enklere for deg har vi satt sammen en pakke med våre favorittaktiviteter og lagt til flybilletter, slik at du slipper å bekymre deg for hvor du skal reise, hva du bør se og hvordan du skal komme deg dit. Hva med å kaste deg ut i bølgene på en surfecamp på Sri Lanka? Etterfulgt av øyhopping på de mindre turistfylte øyene rundt fortryllende Maldivene? Høres det fristende ut? Les videre da vel!

Flybilletter, surfekurs og øyhopping på Maldivene og i Sri Lanka!

Fra NOK 19 490,-
Flybilletter, surfekurs og øyhopping på Maldivene og i Sri Lanka!
Vi har gjort det enkelt for deg ved å kombinere noen av våre favorittaktiviteter og flybilletter.
Kontakt oss

 

Hva er inkludert i prisen?

 • Flybilletter: Oslo – Colombo – Male – Oslo
 • Maldivene:
  • 7 netter overnatting i gjestehus
  • All transport mellom øyene
  • 7 x frokost 
  • Snorklesafari og kajakktur
 • Sri Lanka:
  • 7 netter overnatting på campen
  • 7 x frokost
  • 5 x middag
  • 7 dagers leie av utstyr (våtdrakt + surfebrett)
  • Surfeundervisning (5 x 2 timer)
  • 2 yogatimer

Reiserute 

Campaign Mayjun Maldives Sri Lanka Map 1380X776px En

Uke 1: Surfing og solskinn på Sri Lanka

Dag 1: Så snart du lander i Colombo setter du kursen mot Ahangama og sjekker inn på surfecampen. Etter at du har gjort deg litt kjent med ditt nye hjem for de neste 7 dagene kan du unne deg en dukkert og slappe av i de magiske omgivelsene. Det tar på å reise langt!

Lapoint Surfing Sri Lanka Beach2Campens tuk-tuk brukes til å frakte surfebrettene til strendene i området

Dag 2: It’s time to get your surf on! Som surfer lar du deg alltid styre av værforholdene. Noen dager vil starte med en stor frokost før du kaster deg på bølgene, mens andre dager stikker du ned på stranden med en gang du våkner.

Den første dagen blir dere delt inn i grupper basert på tidligere erfaring, og dere vil få utdelt surfebrett. Videre venter opplæring i utstyr og sikkerhet i vannet, etterfulgt av padling og pop-ups i sanden dersom du er nybegynner. Etter undervisningen er det mulighet for å henge på stranden, øve på det du har lært eller utforske øya på egen hånd før middagen blir servert tilbake på campen.

Lapoint Surfing Sri Lanka Sunset UnawatunaNyt vakre solnedganger fra stranden i Ahangama

Dag 3-6: Nye dager, nye surfeopplevelser! Dagene vil starte med surfing, mens ettermiddagene tilbringes på campen med andre deltagere – eventuelt står du fritt til å utforske øya på egen hånd. Du har også mulighet til å bli med på yogatimer for å myke opp såre surfemuskler! Kort oppsummert vil dag 3-6 fly av gårde mens du jobber med både brunfarge og surfeskills.

Dag 7: Det er på tide å levere inn surfebrettet og pakke sammen – et nytt eventyr står nemlig på agendaen. Når du har sagt farvel til dine nye venner går ferden videre til flyplassen. Gjør deg klar for din reise til Maldivene!

Tips: Føler du for å tilbringe mer enn en uke på fantastiske Sri Lanka? Det forstår vi godt! Vi kan enkelt forlenge oppholdet ditt med en uke eller to, slik at du kan utforske mer på egen hånd eller hive deg på en av våre mange turer. Det er helt opp til deg – vi setter sammen eventyret som passer deg best!

Uke 2: Øyhopping i Maldivene

Thulusdhoo Local Life 1280 720En lokal strand på ditt andre stopp, Thulusdhoo

Avhengig av når på døgnet du ankommer Malé vil du enten tilbringe en natt i Malé (ikke inkludert i prisen), eller bli møtt av en guide som viser vei til den lokale ferjen som videre tar deg med til den første øya: Dhiffushi. 

Dag 8-9: Din første dag på øya Dhiffushi starter med en god frokost, før du setter avgårde på snorkling ved Turtle Point, et lokalt rev i nærheten av Dhiffushi. Øya i seg selv er en ganske liten atoll, omtrent 1 km lang og 250 m bred. Noen få kafeer, restauranter og dykkerforretninger utgjør livet på øya, og dagene nytes på stranden eller i vannet – nøyaktig det du vil ønske så fort du oppdager det spektakulære livet under vann.

Dag 10-13: De neste dagene vil gå med til solslikking og avslapping på stranden, eller kanskje du vil legge igjen et besøk på en annen nærliggende ferieøy? Hvis du skulle føle deg litt mer eventyrlysten kan du også booke en snorkle- eller dykkeekskursjon. 

Etter noen avslappende dager på Dhiffushi reiser du med ferje til neste øy, Thulusdhoo.

Thulusdhoo er en annen lokal øy i den nordlige Malé-atollen, kjent for sine surfeforhold og deilige atmosfære.

Så fort du har ankommet og lagt fra deg bagasjen på gjestehuset kan du unne deg en deilig frokost, utforske livet på øya eller nyte en stille morgen i en av de mange hengekøyene ved stranden med favorittboken din eller med din beste spilleliste på øret.

Thoddoo Local Life 1280 720Gå en tur rundt øya og bli kjent med lokalbefolkningen

Dag 14-15: Hvis du ikke allerede har gjort det bør du bruke de neste dagene på å gjøre deg kjent. Thulusdhoo er betraktelig større enn Dhiffushi, og et supert sted å få innblikk i de lokales liv på øya. Du kan også teste ut surfemulighetene.

Den siste dagen i paradis består av en nydelig kajakktur i Det indiske hav. Turen tar deg igjennom en fantastisk lagune til en nærliggende sandbank hvor du kan nyte synet av solnedgangen. 

Dag 16: Etter å ha pakket ferdig venter den lokale ferjen tilbake til Male, og deretter til flyplassen. 

Vil du vite mer om denne fantastiske kombinasjonsreisen?
Kontakt oss

 

Les mer om turene:

 

Kontakt