Opplevelsesreiser og aktiviteter

En opplevelsesreise er en perfekt start på en Jorden Rundt reise
Som førstegangsreisende er du kanskje litt smånervøs for å farte rundt på egenhånd i ukjente land. For å unngå dette, og for å få en bra start på turen og litt ekstra erfaring, anbefaler vi å bli med på en av våre opplevelsesreiser. Dette vil også fungere som en god transportetappe fra a til b.

Uendelige muligheter

Opplevelsesreiser er forhåndsbestilte turer med engelskspråklige guider og der alt det praktiske er lagt opp på forhånd (aktiviteter, lokal transport, overnatting og måltider). På slike turer treffer du andre unge mennesker fra hele verden i grupper på mellom maks 10-16 personer. En opplevelsesreise kan for eksempel være en 14 dagers rundreise i Vietnam, 8 dagers dykkekurs i Thailand, 3-4 ukers rundreise gjennom USA, 2 uker safari i Afrika eller 4 dagers trekkingInkastien i Peru. Mulighetene er uendelige.

Snarvei til de beste opplevelsene

Opplevelsesreiser garanterer deg spennende aktiviteter og er en fin introduksjon til de forskjellige landene, samtidig som de også forbereder deg på hvordan det vil være å reise videre på egenhånd. Mange backpackere er så glade i dette konseptet at de bestiller seg nye turer i etterkant av den de var med på, rett og slett fordi opplevelsene du får på en slik tur er unike, du får mange nye venner, og du kommer deg til steder du kanskje aldri ville funnet fram til på egenhånd.

KILROY samarbeider med ledende turoperatører på alle verdens kontinenter og tilbyr over 4000 forskjellige opplevelsesreiser. Dette kan våre reisespesialister selvfølgelig fortelle deg mer om. Og husk, det er rimeligere å bestille slike turer før du reiser enn underveis.

Kontakt