Ha kontroll på din overnatting

Man må jo sove på tur også...
Vi anbefaler på det sterkeste at du bestiller de første overnattingene dine før du reiser. Det er kjipt å lande i et nytt land, langt borte, etter mange timers flytur, for så å måtte surre rundt på egenhånd etter et sted å sove. Kanskje ankommer du også om natten.

Vi anbefaler også alltid at du bestiller de første to nettene for hvert nytt sted du ankommer, spesielt om du lander veldig sent eller på natten og som et minimum på første destinasjon du skal til. Du trenger ikke mer enn å bestille en natt hvis du har lyst å ordne alt selv, men det sparer deg for utrolig mye slit. Det er ikke gøy å slentre rundt i storbyer midt på natten med ryggsekk i håp om å få sove noen skarve timer etter en lang flytur uten søvn.

Når du reiser som backpacker med et stramt budsjett vil du antageligvis se etter hosteller eller lignende billig overnatting. Standarden på overnattingen varierer etter hvor i verden du befinner deg, men generelt bør man ikke forvente noe luksus så lenge man ikke er villig til å betale for det.

Kontakt