Studentkort

Fordeler og rabatter når du reiser
ISIC (International Student Identity Card) er din nøkkel til rabatter og studenttjenester hjemme i Norge og rundt i verden. Kortet finnes i over 105 land og det er over 4,5 millioner kortinnehavere.

ISIC-kortet er det eneste internasjonale anerkjente studentkortet som eksisterer. Kortet er gyldig som regel ut året fra det tidspunktet du kjøper det på og blir ditt for bare NOK 100.

Med et ISIC-kort har du tilgang til en rekke gode rabatter, både hjemme og i utlandet. Du får tilgang til mer enn 32.000 registrerte rabatter og enda flere som ikke er registrerte. Det kan være alt fra rabatter på fly, leiebil, tog, buss, museum, vaksiner, utstillinger, kino, restauranter og overnatting til lokale rabatter på det stedet du befinner deg. For å kunne kjøpe et ISIC-kort må du være heltidsstudent.

Med ISIC-kortet får du også tilgang til student- og ungdomspriser på flybilletter med 1 års gyldighet, KILROY-billetter som bare du kan bestille! Aldersgrensen vil gjelde ut i fra flyselskapets regler; ofte opp til 33 år som heltidsstudent.

Har du lyst til å få tilgang til studentrabatter verden over?
Kjøp ISIC-kortet!
Kontakt