Reisedokumenter

Reisetips: Reisedokumenter - KILROY
Før du skal reise er det viktig at du har god kontroll på alle reisedokumentene dine. Skriv dem gjerne ut slik at du har alt på papir i tilfelle teknologien skulle svikte.

Det første du bør gjøre når du mottar flybillettene dine fra oss, er å sjekke dem grundig for å sørge for at alle destinasjoner og reisedatoer stemmer overens med det du har bestilt.

Når du har sjekket at alt er som det skal, bør du skrive ut flybilletter og andre viktige reisedokumenter, som bekreftelse på overnattingbilleie, opplevelsesreiser, reiseforsikring etc. Vil du være ekstra forsiktig kan det være lurt å skrive ut to eksemplarer av hver. Ta ett eksemplar med deg på reisen og legg de andre igjen hos foreldrene dine (eller noen andre du stoler på). Dermed har du en backup, i tilfelle du skulle ha behov for å få tilsendt eventuelle referansenummer etc. Putt gjerne de eksemplarene du skal ha med deg i en plastmappe, så holder de seg tørre selv om du skulle bli fanget i en skikkelig regnskur. 

Et annet alternativ kan også være å lagre dokumentene dine på en minnepenn og ta den med deg på reisen. Gjør du det, har du enkel tilgang til alt du trenger selv om du skulle være så uheldig å miste noen av papirene underveis.

Har du behov for å endre flybillettene dine?

Har du endret på reiseplanene dine etter at du kjøpte flybillettene? Vi kan bistå deg, enten du har lyst til å endre på reiseruten eller om du bare har lyst til å være borte litt lenger.  Les mer om endring av flybilletter her.

 

Vil du ha flere reiseråd?
Kontakt våre reisespesialister!
Kontakt