Hva KILROY gjør

Vi er spesialister på å skreddersy unike reiser, full av spennende opplevelser, som vil bidra til at du vokser som menneske. Ved å kombinere vår kunnskap med dine spesifikke ønsker og behov, hjelper vi deg med å dra på din drømmereise - enten det innbefatter uberørte strender, dype jungler, storbyer, støvete landsbyer eller hvite fjelltopper.

Vi tror at det å møte verden, men alle dens mennesker og kulturer, har en dyp og positiv innvirkning på deg og din fremtid. Vår erfaring er at den lærdommen og opplevelsene som en person høster i løpet av en reise har en tendens til å gjøre oss til bedre medmennesker. Det er derfor vår lidenskap til reising går så dypt, og hvorfor vi gjør vårt aller beste hver eneste dag for å hjelpe reisende som deg selv til å utforske verden. 

Så hvordan fungerer det?

Det er faktisk ganske enkelt - det første steget er opp til deg å ta!

  1. Du har sikkert en bucketliste over steder du ønsker å besøke og ting du vil oppleve. Send den til oss!

  2. Når vi har din bucketliste, vil vi sette i gang med å skreddersy en unik reise for deg. Vi vil samarbeide med deg og justere på reiseplanen til vi er sikre på at vi har satt sammen din drømmereise.

  3. Vi holder kontakten med deg både før og under din reise. Vi sender deg våre beste tips og triks, og gjør alt vi kan for å sikre at din reise ikke blir noe annet enn fantastisk!

Inspirasjon til din bucketliste

For å få en bedre forståelse av hva vi kan gjøre for deg kan du sjekke ut våre 10 fristende reiser for 2018 eller våre jorden rundt-reiser. Vi vet nemlig at våre reisende har forskjellige ønsker, og det som er "mekka" for en reisende kan være totalt uinteressant for en annen. Men, det er derfor vi elsker jobben vår! Vi elsker utfordringen med å skulle skreddersy en reise som er unik og perfekt for nettopp deg. Så, sett i gang da vel - begynn å sett sammen din bucketliste.

 

Har du din bucketliste klar?
Send den til oss!
Kontakt