Hvor skal jeg reise?

Det store spørsmålet - hvor skal jeg reise hen?
Verden har blitt et mindre sted. Det er ikke lenger noen områder på kartet som ikke er oppdaget, og de aller fleste destinasjoner er innen rekkevidde. Dermed blir spørsmålet: Hvor skal jeg reise?

At verden har blitt mer tilgjengelig betyr ikke nødvendigvis at du kan planlegge en tur i hodet ditt og reise alle steder du ønsker. Det kan for eksempel hende at det ikke lar seg gjøre på en og samme reise, enten fordi det krever for mye tid eller fordi økonomien rett og slett ikke strekker til. Noen reiser kan være ekstremt kostbare og inneholde en hel rekke mellomlandinger selv om den fysiske avstanden ikke er så lang.

Det beste du kan gjøre er å lage en liste over steder du vil reise til. Det kan være både land og byer, severdigheter, nasjonalparker, strender etc. Deretter kan du dele det inn etter:

  1. Steder du vil til uansett kostnad.
  2. Steder du gjerne skulle kommet deg til om det lar seg gjøre.
  3. Steder du kunne lagt turen innom uten markant økning av budsjett med tanke på pris.

Når du har laget en slik liste kan våre reisespesialister skreddersy en reise til deg slik at du kommer deg til flest mulig av de stedene du ønsker deg, på rimeligst mulig måte. Alt du behøver å gjøre er å sende oss en e-post, ringe eller avtale et møte.

Trenger du reiseinspirasjon?

Hvis du vil vite mer om de mest populære Jorden Rundt-rutene og se våre ruteforslag kan du klikke her. Du kan også sette sammen din egen reiserute.

Vil du ha hjelp til å sette opp din Jorden Rundt-reise?
Book et møte
Kontakt