Remi Jørgensen

Remi på New Zealand
F  

Navn
Remi Jørgensen

Stilling
Reisespesialist

Butikk
Oslo

Telefon
23102313

Send e-post

Å være en backpacker er en livsstil. Min livsstil! Man vil alltid være en backpacker selv etter at man har sluttet å reise. Reising er en av de mest givende og spennende tingene man kan gjøre i livet. Tjue år fra nå vil du være mer skuffet over de tingene du ikke gjorde, enn over dem du gjorde. Så kast ankeret og seil vekk fra ditt vante, trygge farvann. Drøm. Utforsk. Oppdag.

Hva jeg har gjort

Jeg har selv vært på fem lengere reiser på til sammen 3 år, og vært mye spesielt i sør-øst Asia. En av mine absolutt beste opplevelser var å komme til en liten øy på øst kysten av Malaysia, som heter Perhentian Island. Vi kom rett før regnsesongen var over, og det var stort sett bare oss og de lokale. Her ble vi kjent med en som het «Jimmy» og vi ble veldig gode venner. I utgangspunktet skulle vi være der i bare 2-3 dager, men endte opp med å tilbringe to hele uker der.

Fantastisk dykking og snorkling var det også, men det jeg ser tilbake på som det aller beste, var om kveldene da vi satt rundt et bål på stranden og spilte gitar og sang. Jeg har vært å besøkt Jimmy 3 ganger og vært der i cirka 2 uker hver gang.

Australia og New Zealand er også to helt fantastiske land som jeg vil anbefale alle å reise til. På min forrige reise var jeg 3 måneder i New Zealand, og man skulle tro at man kunne gjøre alt som er å gjøre der på et par uker, siden landet er så lite i forhold til Australia. Sannheten er den at man kan være i New Zealand i mange måneder, og fortsatt er det nye og spennende opplevelser rundt hvert et hjørne. Selv har jeg en høydeskrekk som gjør at å stå øverst i et kjøpesenter å se ned gjør meg helt skjelven. Likevel har jeg hoppet i strikk 5 ganger, og hoppet Nevis (134m) i Queenstown.  New Zealand er et fantastisk land for både for adrenalin junkies og andre eventyrlystne!

Mine reiseplaner

Som reisespesialist i KILROY så er det naturlig at man alltid har en reise planlagt i nærmeste fremtid. Min neste reiser går til Japan, Filippinene og vestkysten av Australia. En drømmedestinasjon jeg har ønsket meg til lenge er Palawan i Filippinene. Google det!

Hva mine kunder sier om meg:

"Er veldig fornøyd med Kilroy, det er definitivt et reisebyrå jeg skal benytte meg av i fremtiden. Takket være Remi i Kilroy har jeg hatt det beste året i mitt liv, og har bare gode minner å ta med meg fra reisene dette halvåret. Tusen takk!" - Sofia

Kontakt