Busspass i Australia - Greyhound

Fra NOK 2.964,-

Høydepunkter

  • Gyldig i 12 måneder
  • Hop-on/Hop-off
  • Svært fleksibelt
  • Stort nettverk
  • Ubrukte kilometer kan benyttes til aktiviteter

Inkluderer

  • 5 % rabatt når du bestiller hos KILROY
Et Greyhound busspass er ideelt om du planlegger å backpacke rundt omkring i Australia. Med et slik busspass kan du selv bestemme tempoet, når og hvor du vil reise samt få muligheten til å treffe andre backpackere.
Land: Australia

Busstopp for Greyhound finnes i nesten alle byer i Australia enten det er småbyer som Woolgoolga og Coolangatta eller storbyer som Sydney og Perth. Det er daglige avganger, og mellom de store byene og småbyene kan du ofte velge mellom flere forskjellige avganger per dag. Nattbusser går ikke like ofte, men det sparer deg for en natt på hostel.

Gyldig i 12 måneder

Et Greyhound busspass i Australia er gyldig i 12 måneder (fra din første reise) og prises utifra hvor mange kilometer du totalt ønsker å reise. Kilometerpassene kan kjøpes fra så lite som 500 km og helt opp til 20 000 km.

Du synes kanskje det er vanskelig og finne ut hvor mange kilometer du trenger for din reise, men der kan du få hjelp av våre reisespesialister. Mange av våre reisespesialister har selv reist mye med buss i Australia og på New Zealand og har masser erfaring og tips å gi deg. 

Og hvis du tilfeldigvis kjøper et busspass med altfor mange kilometer, så kan du innløse de resterende kilometerene i bytte mot aktiviteter som for eksempel fallskjermhopping, en seiltur rundt Whitsundays, surfekurs og mye mer. Du kan også bytte kilometre for netter på noen av de store australske hostelnettverkene som YHA,  Nomads og Base Backpackers. Og ikke nok med det, du kan også løse inn kilometre i leie av campervan. En svært god mulighet dersom du ønsker å kjøre rundt i Australia på egenhånd.

Hvordan fungerer det?

Når du kjøper et Greyhound busspass til bruk i Australia velger du en forhåndsbestemt avstand, for eksempel 2000 km eller 4000 km. Hver gang du reserver et sete (online eller telefon) på en bestemt bussrute, blir kilometrene automatisk trukket fra det nummeret. Du kan alltid gå gjennom din egen konto for å se hvor mange kilometer du har igjen.

 

Rabatter og ekstra kilometer når du bestiller gjennom KILROY

Bestiller du Greyhound Australia busspass gjennom KILROY får du 5 % rabatt. For eksempel: Hvis du kjøper et busspass med 10.000 km, så vil du motta 11.500 km. Det er totalt 22 forskjellige Greyhound busspass å velge mellom. Nå er det opp til deg å bestemme hvor mange kilometer du ønsker. Hvis du er i tvil, spør en av våre reisespesialister.

Kilometer busspass Vanlig pris* KILROY pris*
3.000 3.120,- 2.964,-
4.000 3.990,- 3.790,-
5.000 4.640,- 4.408,-
8.000 6.690,- 6.355,-
10.000 7.995,- 7.595,-

* Prisen kan variere avhengig gjeldende valutakurs for australske dollar.

Tips: De fleste backpackere i Australia reiser langs østkysten fra Melbourne eller Sydney til Cairns i den nordlige delen av Queensland. Dette er en busstur på rundt 3000 kilometer. For denne turen anbefaler vi et 4000 km Greyhound busspass. Med dine ekstra kilometer kan du reise frem og tilbake mellom byer på ruten, dersom det skulle være ønskelig.

Greyhound KM buspas Australië

Klikk her for å se en større tabell.

Kontakt