Backpackerbuss i Australia - Loka

Loka busspass i Australia - KILROY
Fra NOK 1 140

Høydepunkter

  • Gyldig i 12 måneder
  • Hop-on/Hop-off
  • Lokale guider

Inkluderer

  • All transport (buss/tog)
  • Aktiviteter og opplevelser
Bli med på en reise langs Australias østkyst ombord i en av Lokas backpackerbusser. Dette er en supersosial måte å reise på der du garantert blir kjent med nye mennesker.
Land: Australia

Med et busspass fra Loka kan du reise med buss mellom Sydney og Noosa/Rainbow Beach og fortsette videre med tog til Cairns. Busspassene inkluderer også lokal transport til de unike overnattingsstedene som dere stopper ved langs ruten.

Når du skal velge hvilket busspass du skal gå for, behøver du bare å velge hvor du vil at turen skal starte og slutte - resten ordner Loka. Underveis på turen velger du selv om du har lyst til å holde deg med den samme gruppen og den samme guiden hele tiden eller om du heller vil reise mer selvstendig. Du velger selv når du vil hoppe av bussen.

Loka er kjent for sine kule guider og det er ofte guidene som blir trukket fram som den beste med reisen. Dette er ikke de typiske guidene som bare gir deg informasjon og peker deg i riktig retning. Dette er guider som selv er ihuga reiseentusiaster som alltid er gira på å ha det gøy. Sist vi var på tur med Loka ble vi dratt med ut på en spontan fotosafari på jakt etter skilpadder i Emu Park. Senere viste guiden oss noen lokale "dance moves" da vi var ute på byen i Airlie. Det er sånn livet er når man er på busstur med Loka.  

 

Se alle Lokas busspass

Fra 1 140 NOK
Se alle Lokas busspass
12 måneder
Loka tilbyr flere forskjellige hop-on/ hop-off busspass langs Australias østkyst. Se alle de forskjellige passene her.
Se alle Lokas busspass

 

Lokas rutekart - KILROY 

Hva er inkluder i Lokas busspass?

Busspassene inkluderer transport med buss/tog og aktiviteter langs veien. Du kan dermed bli med på kule aktiviteter som vinsmaking, guidede vandreturer, snorkling og koalabesøk. Det er bare å glede seg!

Busspasset er gyldig i opptil 12 måneder

Lokas busspass gir deg den etterlengtede fleksibiliteten alle drømmer om å ha når de er på reise. Du kan nemlig hoppe av og på bussen som du selv vil. Alt du behøver å gjøre er å bruke Lokas mobilapp til å reservere seter på strekningene underveis. Appen gir deg også tilgang til rabatter på ekstra aktiviteter og overnatting langs ruten.

De lokale guidene deler sine hemmeligheter

Når dere kjører minibuss er det guiden som er sjåføren, men guidene blir også med dere når dere går ombord i andre transportmidler. De er der for å hjelpe dere med å få mest mulig ut av turen deres, dele lokale tips, finne på sprell og vise dere de skjulte perlene.

Reis med andre likesinnede

Når du reiser med Loka, reiser du som regel med 15 til 20 andre mennesker som alle er fulle av energi og klare for eventyr. Noen reiser alene, mens andre reiser i par eller med venner. Ombord på en Loka-buss møter du uansett alltid noen å dele reiseopplevelsene dine med.

Video: Hvorfor reise med Loka?

 

Har du spørsmål om Lokas bussreiser?
Send oss en e-post

Kontakt