Busspass i Sør-Afrika

Busspass i Sør-Afrika - Baz Bus
Fra NOK 1.295,-

Høydepunkter

  • Hop-on / Hop-off
  • Fleksibelt
  • Ubegrenset gyldighetstid
  • Mange ruter å velge mellom
  • Dør til dør tjeneste

Inkluderer

  • Transport
  • En morsom måte å reise på!
Mange backpackere velger å reise gjennom Sør-Afrika med et hop-on/hop-off busspass fra Baz Bus. Konseptet er enkelt: Du kjøper busspasset ditt på forhånd og kan reise med bussen akkurat når du selv vil.
Land: Sør-Afrika

Det finnes mer enn 180 hosteller og andre overnattingsmuligheter å velge mellom, og du kan gå av og på bussen i mer enn 40 byer og landsbyer i Sør-Afrika.

Du kan for eksempel besøke Cape Town, Port Elizabeth, Durban og Johannesburg.

Hvordan fungerer det?

Med et busspass fra Baz Bus blir du plukket opp og satt av der du overnatter. Så lenge du reiser i samme retning kan du gå av og på bussen så mye du vil. Det finnes mange ulike busspass for backpackere og reisende i alle aldre.

Hvem reiser med Baz Bus?

De fleste passasjerene på Baz bussene er unge, og stemningen er derfor avslappet. Å reise med buss i Sør-Afrika gjør at du lett kommer i kontakt med andre backpackere, og mange velger å reise videre sammen.

Hvor lenge kan jeg være på hver destinasjon?

Dersom du vil reise rundt i Sør-Afrika og være så fleksibel som mulig i forhold til hvor lenge du oppholder deg på en destinasjon, er et busspass perfekt for deg. Hvor lenge du blir på hvert sted er nemlig helt opp til deg! Du trenger ikke å tenke på å kjøre egen leiebil eller hvordan du skal komme deg fra sted til sted. Med et busspass er alt lagt opp til at du enkelt kan reise trygt gjennom Sør-Afrika.

Populære Baz Bus busspass og ruter

Baz Bus tilbyr mange ulike typer busspass for deg som ønsker å reise rundt i Sør-Afrika, og du kan bestille alle gjennom KILROY.

Bestill et busspass fra Baz Bus ved å kontakte våre reisespesialister.

Busspass i Sør-Afrika - Rutekart

 

Noen av rutene Baz Bus tilbyr:

Kontakt