Busspass i Sørøst-Asia

Busspass i Sørøst-Asia
Fra NOK 1.300,-

Høydepunkter

 • Fleksibelt
 • Lokale guider på buss, båt og tuk tuks
 • En rekke spennende stopp 'off the beaten track'
 • Alle klassiske høydepunkter

Inkluderer

 • Busspass
 • Mer informasjon om aktiviteter under hvert enkelt busspass
Backpacking i Sørøst-Asia har aldri vært enklere! Med et fleksibelt hop-on/hop-off busspass fra Stray kan du velge mellom ulike reiseruter og oppleve alle disse spennende destinasjonene på best mulig måte. Hvis du ønsker opplevelser i Thailand, Laos, Kambodsja, Myanmar og Vietnam som er litt utenom det vanlige og langt utenfor alfarvei, blandet med alle de klassiske høydepunktene, da er Stray perfekt!

Med et hop-on/hop-off busspass fra Stray kan du for eksempel reise fra Bangkok til Chiang Mai nord i Thailand, og videre med båt nedover Mekong elven før du drar til Luang Prabang i Laos, en by på UNESCOs verdensarvliste

Deretter går turen til Vang Vieng som er kjent for adrenalin, fart og spenning. Her kan du oppleve livet på Nam Song-elven før du reiser inn til byen for å utforske nattelivet. Reiser går videre til Vientiane og tilbake til Thailand via Nong Kai.

Dette er bare et eksempel på en av Strays bussruter, og det er selvfølgelig mange andre varianter å velge mellom. Her finner du en oversikt over de ulike rutene.

Du kan velge mellom busspass som kan brukes i: 

 • Thailand
 • Laos
 • Myanmar
 • Både i Thailand og Laos
 • I Thailand, Laos og Kambodsja
 • I Thailand, Laos, Kambodsja og Vietnam

Selv om Stray er eksperter på reiser med buss, kan du like gjerne reise med båt, tog og tuk tuk på ruten. Et busspass gir deg fordelen av å reise med andre backpackere fra hele verden. Mange reisende møter hverandre på Stray-bussene og fortsetter videre sammen når turen er over.

Dessuten gir Stray deg muligheten til å være på et sted lenger enn planlagt dersom du ønsker det. Du står fritt til å legge opp reisen akkurat slik du selv vil!

Best av alt er alle de herlige stoppene som du garantert ikke hadde kommet deg til på egenhånd!

Gyldig i 12 måneder
Busspasset er gyldig i 12 måneder. Det er opp til deg om du velger å reise i antall dager som er anbefalt eller om du vil utvide reisetiden din. Busspasset passer også for deg som skal jobbe som frivillig i Asia.

 

Hvordan fungerer det?

Først velger du hvilken reiserute som passer for deg. Et annet eksempel er busspasset 'Tom Yum'. Denne reisen starter og slutter i Bangkok og med dette busspasset vil du oppleve det beste nordlige Thailand og Laos har å by på. For å gjennomføre denne reisen trenger man minst 10 dager, men hvis du har god tid og vil være lenger på et sted anbefales det å bruke 17 dager. Ønsker du å bruke enda lenger tid gjør du det.

Bussruter i Thailand, Laos, Kambodsja og Vietnam med Stray

Stray - The Lot pass

For å få mest mulig ut av busspasset ditt og for å være sikker på at du velger en rute som passer deg, burde du kontakte en av våre reisespesialister. Mange av våre reisespesialister har selv reist rundt i Thailand, Laos, Myanmar, Kambodsja og Vietnam med buss og kan hjelpe deg med å planlegge din drømmereise i Asia.

Når du bestiller et busspass gjennom KILROY får du en bekreftelse og et reservasjonsnummer. For å reservere en plass på ønsket avreisedag kan du besøke Stray sin hjemmeside eller ringe kontoret i Laos. Reservasjonskontoret kan også hjelpe til med bestilling av hosteller på reisen, men du kan selvfølgelig organisere din egen overnatting. Prisen på busspasset inkluderer ikke overnatting.

Populære busspass og ruter med Stray

Stray har mange forskjellige busspass å velge mellom, og du kan bestille alle gjennom oss i KILROY. Ta bare en titt her.

 

Kontakt