Busspass på New Zealand

New Zealand - Stray busspass
Fra NOK 609,-

Høydepunkter

  • Hop-on/hop-off busspass
  • Gyldig i 12 måneder
  • Svært fleksibelt
  • Mange ruter/busspass og velge mellom
  • Hjelp til overnatting
Vil du oppleve det beste New Zealand har å by på? Ved å reise med buss kan du selv velge hva du vil se og hvor lenge du vil være på hvert sted - enklere blir det ikke! Med et fleksibelt hop-on/hop-off busspass fra Stray på New Zealand kan du oppleve hele landet.

Du kan velge blant mer enn 20 ruter som passerer en rekke høydepunkter både på nord og sør-øya på New Zealand.

Konseptet er enkelt: Du reiser med buss, hop-on/hop-off stil, sammen med rundt 30 andre unge reisende og backpackere. Du velger selv hvilken rute du vil følge og hvor lenge du vil reise. Underveis forteller bussjåføren om de ulike stedene dere ser på New Zealand - faktisk er han mer en guide enn en sjåfør. Se hvordan det er å reise med et Stray busspass på New Zealand her.

Hvis du ikke har booket overnatting på forhånd kan Stray hjelpe til med dette. Å reise med buss på New Zeland er enkelt og fleksibelt, og du kommer lett i kontakt med andre backpackere.

Hvordan fungerer busspasset og hvor kan jeg reise?

Du kan gå av og på bussen hvor som helst på ruten og så ofte du vil, så lenge du bekrefter dine reiseopplysninger og endringer på nettet eller med noen fra Stray. Her finner du noen av rutene Stray tilbyr.

Kartet nedenfor viser rutene de ulike Stray busspassene dekker. De hvite punktene viser hvor bussen vil stoppe, og høydepunktene underveis er vist som oransje punkter.

Straybussen stopper også på supermarkeder slik at du kan få gjort unna litt shopping og handle matvarer om du ønsker det.

Stray busnetwerk in Nieuw-Zeeland

Gyldig i 12 måneder

Alle Stray busspass er gyldig i 12 måneder og så lenge du fortsetter å reise i én retning (back-tracking er ikke tillatt), kan du bruke det så ofte du ønsker. Når du har valgt en rute og bestilt et busspass, må du aktivere det innen 12 måneder. Dette skjer når du går på bussen for første gang.

Overnatting underveis

På steder man stopper over natten underveis (hvite prikker på kartet) vil Stray ordne overnatting og de garantere at det vil være en seng tilgjengelig for deg (selv i høysesongen - noe som er ganske hendig). Du kan velge hvilket type rom du vil ha: backpacker dorm (ca NZD 25 per natt) eller dobbeltrom (ca. NZD 65 per rom). Enkelte steder er det også lodger eller hytter tilgjengelig for natten. Hosteller som benyttes er ofte YHA, VIP eller Nomads.

Hvordan bestille og mer informasjon

Ta kontakt med en av våre reisespesialister dersom du ønsker å bestille en Stray New Zealand busspass eller hvis du ønsker mer informasjon og tip om backpacking på New Zealand.

Populære busspass på New Zealand (se alle):

 

 

Kontakt