KIWI Experience busspass for New Zealand

KIWI Experience busspass i New Zealand med KILROY

Høydepunkter

  • Gyldig i 12 mnd.
  • Hop-on/hop-off
  • 25 forskjellige ruter
  • 10% rabatt med ISIC-kortet

Inkluderer

  • 5% rabatt når du flyr til New Zealand med KILROY
Et busspass fra KIWI Experience er perfekt for deg som vil utforske alt det spennende New Zealand har å by på. Velg mellom 25 forskjellige busspass og besøk alle New Zealands høydepunkter! Bussene følger hop-on /hop-off prinsippet, så du står fritt til å utforske både nord- og sørøya i ditt eget tempo. Du finner ikke disse busspassene billigere noe annet sted!

Etter å skaffet deg et KIWI Experience busspass har du 12 måneder på deg til å starte reisen. Etter at du har tatt den første turen med en av KIWI Experience sine grønne busser har du 12 nye måneder på å bruke passet på før det ikke lenger er gyldig. Minimumsalderen for å bli med på en KIWI Experience er 18 år, så her slipper du garantert unna irriterende skrikerunger. Nå finnes det ingen øvre aldersgrense, men siden dette er en backpackerbuss reiser du hovedsakelig sammen med andre unge, noe som gjøre reisen til en hyggelig og sosial opplevelse.

KIWI Experience busspass

Rutenettet til KIWI Experience består av 25 forskjellige ruter som tar deg rundt omkring på hele New Zealand. Du kan hoppe av bussen på hvilken som helst busstopp og bli værende så lenge du vil, så lenge busspasset ditt fortsatt er gyldig. Dermed kan du velge å om du vil gjøre unna reisen på et par dager eller om du vil bruke alle 12 månedene - det er opp til deg! 

The route network of KIWI Experience

Hvor mye koster et KIWI Experience busspass?

Busspassene koster fra kr. 490 for de korteste rutene, deretter stiger prisene etter lengden på turen. Har du et ISIC-kort, kan du få opptil 10% rabatt på alle busspassene. ISIC-kortet koster kun 100 kroner og gyldig ut året, så om du planlegger å reise i mer enn et par dager er det ingen tvil om at det kommer til å lønne seg å kjøpe ISIC-kortet. Kortet gir deg dessuten tilgang til mer enn 40 000 studentrabatter jorden rundt, så løp å kjøp!

Dersom du har bestilt flybilletten din gjennom KILROY kan du i tillegg få 5% ekstra rabatt på ditt KIWI Experience busspass, såframt du bestiller busspasset innen en uke. Du kommer ikke til å finne en bedre pris noe annet sted!

Her er et lite utvalg av noen av KIWI Experience sine busspass. Nederst på siden finner du en link med oversikt over alle busspassene:

All KIWI Experience bus passes

Fra 75 EURO
All KIWI Experience bus passes
12 months
See all the KIWI Experience bus passes here. Remember your 10% discount with the ISIC card.
Buy the ISIC card All bus passes

Overnatting

KIWI Experience samarbeider med de beste hostellene på New Zealand, og bussjåførene deres kan derfor være behjelpelig med å organisere overnatting for deg - vanligvis med en betydelig rabatt. Til og med i høysesongen kan KIWI Experience sørge for at du har et sted å bo ved ankomst. 

Bestilling og spørsmål
Har du lyst til å bestille et busspass med KIWI Experience på New Zealand eller har du spørsmål relatert til noen av busspassene? Kontakt oss i dag!

Har du spørsmål om KIWI Experience?
Kontakt en reisespesialist

Kontakt