Bobil C-19 - USA og Canada

Lei en bobil i USA or Canada
Fra NOK Kontakt oss

Høydepunkter

  • Dobbeltseng
  • Servostyring
  • ABS-bremser
  • Cruisekontroll
  • Automatgir
Leier du bobilen C-19 får du den ultimate frihetsfølelsen mens du cruiser avsted på road trip i USA og Canada. I denne bobilen har dere alt dere trenger ombord!
Land: USA, Canada

Leier dere en bobil i USA eller Canada behøver dere ikke å bekymre dere for å finne overnatting eller lokal transport. Reisebudsjettet deres varer dessuten lenger, ettersom dere har mulighet til å lage mat bobilens velutstyrte kjøkkenavdeling. Her får dere alt i en!

Hvilken bobil er den rette for oss?

Vår bobilpartner i USA and Canada, Cruise America, har mer enn 40 års erfaring med å leie ut leiebiler og bobiler i USA and Canada. De tilbyr tre forskjellige typer bobiler, noe som gjør det enkelt å velge den rette modellen basert på hvor mange dere er.

  • Dersom dere er 2 personer og ønsker komforten som følger med en kompakt bobil, bør dere gå for C-19 modellen. Den er i underkant av 6 meter lang og er vår minste modell. Størrelsen er en fordel da den dermed er lettere å parkere og har et relativt lavt drivstofforbruk. 
  • Dersom dere er en familie eller 4-5 personer som skal reise sammen, bør dere gå for C-25 modellen, den er mellomstor og er ca. 7.6 meter lang.
  • Er dere derimot en gruppe på 5-7 personer er den største bobilen, C-30 modellen, det beste alternativet. Denne modellen er hele 9.1 meter lang. 

Hvordan er det å kjøre en bobil og hvordan er det å sove i en?

All våre bobiler har servostyring, ABS-bremser og automatgir. Om du aldri har kjørt automatgir, behøver du likevel ikke å bekymre deg. Det er kjempelett og du kommer raskt til å finne ut av hvordan det fungerer. Det eneste ekstra du behøver å tenke på når du kjører en bobil, er at du må ta ekstra store svinger, det er alt!

I C-19 modellen er det sitteplass til tilsammen 4 personer: 2 foran (inkludert førersetet) og 2 i bobilens midt-del. Det er også i midtdelen dere finner bobilens spisebord. Om natten kan bordet enkelt gjøres om til en barneseng. Dobbeltsengen er lokalisert over førersetet. Modellen er ideell for et par eller for 2 venner som reiser sammen.  

C-19 Dagtid   C-19 Kveldstid
Bobil i USA og Canada     Bobil i Canada og USA

Kjøkkenavdeling og toalett

C-19 modellen har et bad og et fullt utstyrt kjøkkenområde. Kjøkkenvasken er utstyrt med en elektrisk pumpe som er knyttet til kaldtvannstanken, slik at dere har tilgang til rennende vann. Komfyren har to plater - nok til at en mesterkokk kan trylle fram de mest fantastiske campingmiddager. Videre har kjøkkenet både mikrobølgeovn og kjøleskap med fryser. Badet i bobilen er utstyrt med både dusj og vannklosett. Som en ekstra bonus har bobilen dessuten et velfungerende sentralvarmesystem, så dere kan holde dere varme selv på kjølige netter i fjellet. 

Dimensjonene på C-19:

Utvendig høyde: 3.72 m
Utvendig lengde og bredde: 6.15 m x 2.34 m
Dobbeltseng: 1.52 m x 2.13 m
Enkeltseng: 0.94 m x 1.83 m

Holder det med vanlig førerkort?

Alle våre bobiler kan kjøres med vanlig europeisk førerkort (standard, klasse B).

Enveisleie 

Dersom dere ikke har lyst til å kjøre tur/retur, kan dere velge å bestille enveisleie og levere bobilen på hvilken som helst av Cruise Americas leiestasjoner i USA. Vær likevel oppmerksom på at det vil tilkomme en ekstra avgift ved enveisleie og at det dessverre ikke er mulig med enveisleie mellom USA og Canada.

Ruteforslag

USA er road trip'ens hjemland og det finnes en rekke ulike ruter dere kan velge mellom i både USA og Canada. Hva med å følge Highway 1 langs vestkysten eller legge turen til "The Mother Road" - selveste Route 66? Se våre ruteforslag her! 

Har du noen spørsmål om bobilleie i USA?
Kontakt våre reisespesialister!

Kontakt