Bobil C-25 - USA og Canada

Lei en bobil i USA or Canada - KILROY
Fra NOK Kontakt oss

Høydepunkter

  • 2 dobbeltsenger
  • Servostyring
  • ABS-bremser
  • Cruisekontroll
  • Automatgir
Leier dere bobilen C-25 får dere den ultimate frihetsfølelsen mens dere cruiser avsted på road trip i USA og Canada. I denne bobilen har dere alt dere trenger ombord!
Land: USA, Canada

Leier dere en bobil får dere alt i ett: overnatting, transport og deres egne restaurant på to hjul. C-25 modellen er godt utstyrt, så dere har tilgang til alt dere trenger for å gjøre den ultimate road trip'en i USA og Canada til virkelighet. 

Hvilken bobil er den rette for oss?

Vår bobilpartner i USA and Canada, Cruise America, har mer enn 40 års erfaring med å leie ut leiebiler og bobiler i USA and Canada. De tilbyr tre forskjellige typer bobiler, noe som gjør det enkelt å velge den rette modellen basert på hvor mange dere er.

  • Dersom dere er 2 personer og ønsker komforten som følger med en kompakt bobil, bør dere gå for C-19 modellen. Den er i underkant av 6 meter lang og er vår minste modell. Størrelsen gjør den lettere å parkere, samtidig som det gjør at den har et relativt lavt drivstofforbruk. 
  • Dersom dere er en familie eller 4-5 personer som skal reise sammen, bør dere gå for C-25 modellen, den er mellomstor og er ca. 7.6 meter lang.
  • Er dere derimot en gruppe på 5-7 personer er den største bobilen, C-30 modellen, det beste alternativet. Denne modellen er hele 9.1 meter lang. 

Hvordan er det å kjøre en bobil og hvordan er sengeløsningen?

All våre bobiler er utstyrt med servostyring, ABS-bremser og automatgir. Har du aldri kjørt automatgir før, er det likevel ingen grunn til bekymring. Det er kjempelett og du kommer raskt til å finne ut av hvordan det fungerer. Den eneste forskjellen fra å kjøre en bobil og en vanlig bil er at du må huske å ta ekstra store svinger, det er alt!

I C-25 modellen er det plass til 5 personer: 2 i forsetet og 3 i bobilens midtseksjon. I midtseksjonen er det også et spisebord, som på kveldstid enkelt kan konverteres til en enkeltseng. Videre er bobilen utstyrt med 2 dobbeltsenger: en i bak og en over førersetet. Denne bobilen passer dermed perfekt for 2 par som skal reise sammen, eller for en familie på inntil 5 personer. 

C-25 Dagtid   C-25 Kveldstid
Bobil i USA     Bobil i Canada

Bobilens bad og kjøkkenområde

I denne bobilen har dere alt dere trenger for en skikkelig road trip i USA og Canada. Den har bad med toalett og dusj, i tillegg til et fullt utstyrt kjøkken med alt dere trenger for å kunne diske opp de herligste måltider. I kjøkkenavdelingen finner dere både komfyr med 3 stekeplater, mikrobølgeovn og kjøleskap med innebygget fryser. Takket være den elektriske pumpen på kjøkkenet har dere dessuten tilgang til rennende vann. Bobilen er videre utstyrt med sentralvarme, slik at dere kan holde varmen selv på kalde høstnetter.

Bobilens dimensjoner

Utvendig høyde: 3.72 m
Utvendig lengde og bredde: 7.6 m x 2.54 m
Bakre dobbeltseng: 1.37 m x 2.03 m
Fremre dobbeltseng: 1.45 m x 2.44 m
Enkeltseng: 0.97 m x 1.78 m

Holder det med vanlig førerkort for å kjøre en bobil?
Alle våre bobiler kan kjøres med vanlig europeisk førerkort (standard, klasse B).

Enveisleie

Bobilleie i USA og Canada - KILROY

Dersom dere ikke har lyst til å kjøre tur/retur, kan dere bestille enveisleie og levere bobilen på hvilken som helst av Cruise Americas leiestasjoner i USA. Vær likevel oppmerksom på at det vil tilkomme en ekstra avgift ved enveisleie og at det dessverre ikke er mulig med enveisleie mellom USA og Canada.

Road trip med bobil i USA og Canada

Nord-Amerika er road trip'ens hjemland og det finnes en rekke ulike ruter dere kan velge mellom i både USA og Canada. Hva med å følge Highway 1 langs vestkysten eller følge en rute som kombinerer det beste av østkysten, med en tur til Canada? Se våre ruteforslag her! 

Har du noen spørsmål om bobilleie i USA?
Kontakt våre reisespesialister!

Kontakt