Bobil C-30 - USA og Canada

Lei en bobil i USA or Canada - KILROY
Fra NOK Kontakt oss

Høydepunkter

  • Sengeplass til 7
  • Servostyring
  • ABS-bremser
  • Cruisekontroll
  • Automatgir
Denne bobilen passer perfekt dersom dere er en stor gjeng som skal reise på tur sammen. Her er det plass til opptil 7 personer, så med denne bobilen kan dere virkelig ta med dere hele vennegjengen på road trip i USA og/eller Canada!
Land: USA, Canada

C-30 er vår største bobilmodell og her får dere alle de nødvendige fasilitetene dere behøver for å kunne oppleve den ultimate friheten på road trip i USA og Canada! Velger dere å leie en bobil får dere nemlig tre-i-en: overnatting, transport og deres helt egne rullende restaurant!

Hvilken bobil skal vi velge?

Vår bobilpartner i USA and Canada, Cruise America, har mer enn 40 års erfaring med å leie ut leiebiler og bobiler i USA and Canada. De tilbyr tre forskjellige typer bobiler, noe som gjør det enkelt å velge den rette modellen basert på hvor mange dere er.

  • Dersom dere er 2 personer og ønsker komforten som følger med en kompakt bobil, bør dere gå for C-19 modellen. Den er i underkant av 6 meter lang og er vår minste modell. Størrelsen gjør den lettere å parkere, samtidig som det gjør at den har et relativt lavt drivstofforbruk. 
  • Dersom dere er en familie eller 4-5 personer som skal reise sammen, bør dere gå for C-25 modellen, den er mellomstor og er ca. 7.6 meter lang.
  • Er dere derimot en gruppe på 5-7 personer er den største bobilen, C-30 modellen, det beste alternativet. Denne modellen er hele 9.1 meter lang. 

Hvordan er det å kjøre en bobil og hvordan er sengeløsningen?

All våre bobiler er utstyrt med servostyring, ABS-bremser og automatgir. Har du aldri kjørt automatgir før, er det likevel ingen grunn til bekymring. Det er kjempelett og du kommer raskt til å finne ut av hvordan det fungerer. Den eneste forskjellen på å kjøre en bobil sammenlignet med en vanlig bil, er at du må huske å ta ekstra store svinger, det er alt!

C-30 er en stor bobil med plass til hele 7 personer: 2 i forsetet (inkludert førersete) og 5 i midtseksjonen. I midtseksjonen finner dere også bobilens spisebord, som på kveldstid enkelt kan gjøres om til en dobbeltseng. Her står det også en sovesofa som dere kan konvertere til en enkeltseng ved behov. Bobilen har ytterligere to senger, en dobbeltseng over førersetet og en i bakerst i bilen. Denne modellen er derfor ideell for en gruppe med venner, en stor familie eller 2 par med behov for litt ekstra plass.

C-30 Dagtid   C-30 Kveldstid
Bobil i USA og Canada - KILROY     Bobil i Canada og  USA - KILROY

Bobilens bad og kjøkkenløsning

I denne bobilen finner dere alt dere trenger for en skikkelig road trip i USA og/eller Canada. Den har bad med separat dusj og toalett (vannklosett), i tillegg til en fullt utstyrt kjøkkenavdeling med alt dere trenger for å kunne diske opp de herligste måltider.

Kjøkkenet er utstyrt med komfyr med 3 stekeplater, mikrobølgeovn og kjøleskap med innebygget fryser. Takket være den elektriske pumpen på kjøkkenet har dere dessuten tilgang til rennende kaldtvann. Bobilen er videre utstyrt med sentralvarme så dere kan holde varmen på kalde høstnetter.

Bobilens dimensjoner

Utvendig høyde: 3.72 m
Utvendig lengde og bredde: 9.1 m x 2.54 m
Bakre dobbeltseng: 1.52 m x 1.88 m
Fremre dobbeltseng: 1.45 m x 2.44 m
Enkeltseng: 0.97 m x 1.73 m
Sovesofa: 1.06 m x 1.72 m 

Enveisleie

Bobil i USA og Canada - KILROYDersom dere ikke skal på rundtur, men kun har lyst til å kjøre en vei, kan dere bestille enveisleie og levere bobilen på hvilken som helst av Cruise Americas leiestasjoner i USA eller Canada. Vær likevel oppmerksom på at det vil tilkomme en ekstra avgift ved enveisleie og at det dessverre ikke er mulig med enveisleie mellom USA og Canada.

Road trip med bobil i USA og Canada

Nord-Amerika er road trip'ens hjemland og det finnes en rekke spennende ruter dere kan velge mellom. Hva med å legge ut på tur langs verdensberømte Route 66, eller å ta en road trip som kombinerer USA og CanadaSe våre ruteforslag her! 

Har du noen spørsmål om bobilleie i USA og Canada?
Kontakt våre reisespesialister!

Kontakt