Champ campervan - USA

Campervan i USA - Campervanleie i USA - KILROY
Fra NOK Kontakt oss

Høydepunkter

 • 21 års aldersgrense for leie
 • 2 dobbeltsenger
 • Automatgir
 • Kjøkken
 • Gasskomfyr

Inkluderer

 • 24-timers assistanse på veien
 • Bord og bestikk
 • Potter og panner
 • Kjøkkenredskaper
 • Sengetøy, puter og dyner
Campervanen Champ har spesialbygd interiør og inneholder både gasskomfyr, kjøleskap, vask og DVD-spiller. Den har sitte- og soveplass til 4 personer og er dermed den perfekte campervanen for en road trip i USA!
Land: Vestkysten i USA

Campervanen "Champ" er kompakt og lettkjørt, og er det perfekte valget for en road trip langs USAs vestkyst. Vil du på skikkelig langtur kan du velge å ta med deg bilen helt til Canada om du vil! Med Champ får du friheten til å reise hvor du vil, når du vil, alt i ditt eget tempo! Dette er en campervan som passer ypperlig for deg som er glad i å campe og som ikke har behov for så mye plass.

Hvordan er det å kjøre Champ?

The Champ er lett å kjøre, ettersom å kjøre den minner mer som å kjøre en bil enn en stor bobil. Campervanen er spesialbygd for å gi plass til alt en trenger for å dra på road trip og er basert på chassis fra Chrysler og Dodge. Den har automatgir, så alt du behøver å gjøre er spenne på deg setebeltet og cruise avgårde nedover "the American highways". Enklere blir det ikke!

Spis og sov godt i Champ

Rett bak forsetet finner dere campervanens 'oppholdsrom', som er utstyrt med bord og to benker - perfekt for en koselig campingmiddag for fire! For de rolige kveldene under dyna er det bygget inn en DVD-spiller i taket, så husk å ta med deg favorittfilmene dine!

Champ campervan - the living area turns into a bed

Når det er på tide å gå til sengs kan bordet og setene i oppholdsrommet foldes sammen til en komfortabel dobbeltseng. Alle vinduene er utstyrt med gardiner som kan rulles ned, sånn at du får sove i fred skjermet fra både innsyn og sollys. De to siste sengeplassene finner dere ved å folde ut "Penthouse"-boksen, som skjuler den siste dobbeltsengen. Oppbevaringsplass er tilgjengelig under sittebenkene inne i bilen.

Oppvask, oppbevaring og matlaging i campervanen

Kjøkkenområdet i "Champ" finner man ved å åpne bakdøren. Dette er ikke noe luksuskjøkken, men du finner det aller mest nødvendige som du kommer til å ha bruk for når du skal på road trip i California eller andre steder i USA. Kjøkkenområdet i "Champ" er utstyrt med en liten vanntank, vask, gasskomfyr og kjøleskap (30 - 40L), samt og kasseroller, stekepanner og annet kjøkkenutstyr.

Champ campervan - kitchenette in the rear

Dimensjonene på campervanen:

Høyde på utsiden/innsiden: 2.35m (lukket tak)/ 1.20m
Høyde takseng: 0.85m
Lengde/bredde:  5.20m x 2.25m
Innendørs dobbeltseng:  1.84m x 1.20m *
Takseng: 1.98m x 1.20m (kun utendørs inngang)

>> Last ned spesifikasjonsark for Champ

*Dersom du er høyere enn 184 cm bør du sove i taksengen. Er du på utkikk etter mer plass og økt komfort, vil vi anbefale deg en annen modell and Champ. Andre modeller, slik som Cruise Americas Compact eller Standard, har bedre plass og er dermed bedre egnet for høye mennesker. Disse modellene har soveplass til 3-5 personer og man kan til og med stå oppreist inne i bilene.

Campervanen 'Champ' kan leies i USA og kan hentes/levers i følgende byer: 

 • San Francisco
 • Los Angeles
 • Las Vegas

Hvor mye koster det å leie campervanen Champ?

Leieprisen varierer avhengig av etterspørsel og sesong. Du får lavest pris dersom du bestiller campervanen god tid i før avreise, når det er flere biler tilgjengelig. Det er også billigere å reise i lavsesongen, så er du fleksibel i forhold til reisetidspunkt kan det lønne seg å reise utenfor høysesongen. Det samme gjelder for så vidt også for flybilletter, så reiser du i lavsesongen kan du faktisk spare en god del penger! For å få en nøyaktig pris, samt oversikt over høy-/lavsesong, ber vi deg vennligst om å ta kontakt med en av våre reisespesialister.

Fordeler med å bestille campervan gjennom KILROY

 • 21 år som nedre aldersgrense for å leie Champ og du slipper å betale ekstra avgift for sjåfører under 25 år.

Bilder av campervanen 'Champ' 

  

 

Kontakt