Road trip i Australia

Reis på en uforglemmelig road trip i Australia
Vil du utforske Australia i ditt eget tempo? Da er garantert en road trip noe for deg! Australia er et enormt land som byr på store opplevelser, og det er lett å forstå hvorfor det er så populært å reise hit.

Friheten til å kunne stoppe der du selv ønsker på veien gjør at du kan legge opp din egen drømmereise.

Road trip i Australia

Australia er et veldig mangfoldig land. Langs kysten finner du storbyer som Sydney og Brisbane, et vakkert og variert landskap, og ikke minst noen av verdens vakreste strender. I de nordlige delene av landet kan du plutselig befinne deg i regnskogen, mens de sentrale områdene i Australia er dominert av en massiv ørken og ødemark.

Ettersom det er såpass store avstander i Australia burde du planlegge road trip'en din nøye. Hva er det viktigst for deg å se og oppleve? Hvor lang tid har du til å gjennomføre reisen? Vil du leie en bil eller kanskje en campervan når du skal på road trip?

Ruteforslag: Road trip i Australia

For å inspirere deg eller hjelpe deg med å planlegge din road trip i Australia har vi satt sammen noen av våre beste ruteforslag. Rutene dekker ulike områder og varigheten på reisene varier, så her burde man finne noe for enhver smak. Du kan selvsagt også sette sammen din egen reise, eller kontakte en av våre reisespesialister for å skreddersy et forslag. 

Great Ocean Road

Great Ocean Road
Minst en uke
Great Ocean Road er utvilsomt en av verdens vakreste road trip ruter. Denne reisen går fra Melbourne til Adelaide, og du vil få med deg utsikten over den spektakulære kysten flere ganger.
Les mer

Heritage Drive

Heritage Drive
Minst 10 dager
Vil du oppleve Melbourne, Sydney og mange av de fantastiske stedene som ligger mellom disse spennende storbyene? Da er dette en road trip for deg!
Les mer

Great Tropical Drive

Great Tropical Drive
Minst to uker
Great Tropical Drive går langs den nordlige delen av Queensland. Ruten begynner og slutter i Cairns, og på veien får du blant annet oppleve den vakre kystlinjen, milelange strender og gode surfemuligheter.
Les mer

The Explorers Way

The Explorers Way
Minst 3 uker
Vil du oppleve Australias genuine 'outback'? Da er dette en road trip for deg! Ruten tar deg tvers igjennom Australias bakgård og er spekket med kule opplevelser!
Les mer
Vil du vite mer om reiser til Australia?
Kontakt oss

Kontakt