Road Trip i Sør-Afrika

Road Trip i Sør-Afrika
Hvor mange kjenner du som har reist på en road trip i Sør-Afrika? Vi kan love deg en opplevelse av legendariske dimensjoner som du sent vil glemme når du drar på en road trip i Sør-Afrika! Inntrykkene du får underveis er vanskelig å beskrive med ord. Sør-Afrika er et land fyllt av skjønnhet, kontraster, spennende opplevelser og aktiviteter!

Sør-Afrika er kanskje ikke den første destinasjonen som popper opp i hodet når du tenker på road trips, men tro oss når vi sier at du ikke skal kimse av Sør-Afrikas enorme potensial som road trip destinasjon!

Her vil opplevelsene stå i kø, for hvor mange andre steder vil du kunne dra på safari, vinsmaking, se pingviner, utforske storbyer og spise fantastisk mat - på en og samme destinasjon? Hvis du ennå ikke har gjort det, så er det på tide å plassere road trip i Sør-Afrika på din bucketliste!

Sjekk ut våre ruteforslag til road trips i Sør-Afrika:

South African Explorer

South African Explorer
4-5 uker
Ønsker du å oppleve noe av det beste Sør-Afrika har å by på? Denne road trip'en tar deg med fra Johannesburg til Cape Town, og er spekket med fantastiske natur- og dyreopplevelser, samt aktiviteter!
Se hele reiseruten

Garden Route

Garden Route
2 uker
En fantastisk road trip i Sør-Afrika fra Cape Town til Port Elizabeth, via berømte Garden Route! Langs ruten vil du oppleve vakre strender, koselige fiskelandsbyer og fantastisk natur og dyreliv!
Se hele reiseruten

 

11 gode tips til din road trip i Sør-Afrika

 1. Alltid ha med deg et gyldig førerkort og en autentisering på engelsk. 
 2. Sjekk kjøreforholdene langs ruten før du legger i vei. Infrastrukturen i Sør-Afrika er god på motorveiene, men det er ikke alltid tilfellet for de mer landlige veiene.
 3. Noen av veiene i Sør-Afrika er bomveier, sørg derfor for å ha et kredittkort eller kontakter lett tilgjengelig så du kan betale ved bommen. 
 4. I Sør-Afrika er det venstrekjøring. Så hold deg til venste.
 5. Du kan ikke parkere campervanen og overnatte hvor som helst. Sjekk ut denne listen over campingsteder før du tar avsted.
 6. Sør-Afrika har et relativt høyt antall trafikkulykker, så vær varsom og kjør forsiktig. Hold øynene åpne for fotgjengere, syklister og ville dyr langs veiene.
 7. Aldri stopp for å mate dyrene - det er både farlig og kostbart (du kan få en saftig bot).
 8. Kjør når det er dagslys.
 9. Det er en god ide å kjøre med dørene låst og vinduene lukket - spesielt i de større byene på kveldstid og ved trafikklys.
 10. Ikke ha vesker og sekker liggende synlig i bilen – oppbevar dem under setet eller i bagasjerommet.
 11. Generelt sett er det en lurt å være oppmerksom og å ta forholdsregler når man er ute å reiser i verden, og dette gjelder naturligvis også i Sør-Afrika.  
Jeg vil ha hjelp med å planlegge min road trip i Sør-Afrika
Send oss en e-post

Kontakt