Road trip i USA

Road trip i USA med KILROY
USA er den ultimate destinasjonen for en ikonisk road trip! Lei en bil eller en campervan sammen med vennegjengen og legg ut på en uforglemmelig tur gjennom landet der alt er mulig.

Ruteforslag til road trip i USA:

 

Florida

Florida
1-3 uker
Høres det ikke fristende ut med en road trip gjennom solfylte Florida? USAs Sunshine State, Florida, byr på kritthvite strender, fornøyelsesparker, vakre nasjonalparker og spennende byer som Miami og Orlando.
Les mer

Highway 1

Highway 1
2-3 uker
En road trip blir ikke bedre enn dette! 800 km langs kysten av California, fullpakket med storbyer og slående vakker natur. På road trip langs US Highway 1 venter høydepunkter som San Francisco, Santa Cruz, Big Sur og Los Angeles.
Les mer

Kyst til kyst

Kyst til kyst
4 -12 uker
Dette er en Road Trip med stor R. Reis fra kyst til kyst i USA og kjør det amerikanske kontinent på langs, fra New York til Los Angeles. En sann opplevelse for livet!
Les mer

Route 66

Route 66
4 - 8 uker
Route 66 er kanskje den mest berømte road trip ruten i USA. Nesten 4000 km med asfaltert vei strekker seg fra Grants Park i Chicago til Santa Monica Boulevard i Los Angeles, og dekker hele 3 tidssoner og 8 stater.
Les mer

Vestkysten

Vestkysten
3-4 uker
Utforsk USAs vestkyst på en road trip som tar deg innom alle de største høydepunktene vestkysten har å by på, inkludert LA, San Francisco, Yosemite, Death Valley, Las Vegas og Grand Canyon.
Les mer

Østkysten

Østkysten
3-5 uker
Boston og Washington, vakre strender, nasjonalparker, sjarmerende amerikanske tettsteder, og ikke minst byen som aldri sover: New York. Reis på en road trip gjennom delstatene øst i USA og få med deg alt dette - og enda mer!
Les mer

Sørstatene

Sørstatene
2-3 uker
Legendarisk musikk, smakfull 'soul food', begivenhetsrik historie, cowboyer og Elvis! Sørstatene er noe helt eget, som du vil erfare på denne turen gjennom Georgia, Alabama, Louisiana og Tennessee.
Les mer

Cowboy Country

Cowboy Country
2-3 uker
Er du klar for en road trip gjennom den ville vesten? Utforsk noen av de mindre kjente amerikanske statene og opplev ekte cowboy-liv i Colorado, Nebraska, South Dakota og Wyoming.
Les mer

Hawaii (Oahu)

Hawaii (Oahu)
1 uke
Aloha! En fantastisk road trip på den tropiske øyen Oahu på Hawaii venter deg! Nyt perfekte surfe forhold, vakre utkikkspunkter, hyggelige landsbyer, fantastisk natur, hawaiisk delikatesser og historiske monumenter.
Les mer

Nordlige California

Nordlige California
2 uker
Vil du oppleve det beste California har å by på? Da er denne road trip'en perfekt for deg! På denne ruten vil du oppleve alt fra vingårder til fantastiske nasjonalparker og enorme storbyer.
Les mer

Opplev Canada som en del av din road trip i USA

Har du tenkt på at du også kan oppleve Canada som en del av din road trip? Fra de nordøstlige delene av USA kan du enkelt komme deg til kanadiske byer som Ottawa, Montreal og Toronto. Vær oppmerksom på reglene som gjelder for å ta med leiebil fra USA inn i Canada.

Har du spørsmål om road trips i USA?
Kontakt oss

Kontakt