Road Trip i USA & Canada

Road trip i USA og Canada
Denne road trip'en tar deg rundt nordøstlige deler av USA og videre gjennom de kanadiske storbyene Ottawa, Montreal og Toronto.

Denne ruten tar deg med på en rundtur fra New York til noen av de kuleste stedene i Canada og på USAs østkyst. Ikke bare ikoniske steder som Niagara Falls, Harvard og Cape Cod, men også koselige småbyer og minnerike opplevelser som fotturer i Canada og hvalsafari på Atlanterhavet. 

Reiserute:

New York – Cape Cod – Boston – Portland – Montreal – Ottawa – Toronto – Niagara Falls – New York

Varighet: 3-4 uker

Fotogalleri: USA & Canada

1. New York, New York

Start deres USA eventyr i “the city that never sleeps”. Sightseeing, shopping, Frihetsgudinnen, Brooklyn, Harlem, Wall Street, gatemusikanter på Times Square, donut-spisende politimenn og gjøglere i Central Park. New York har masser å by på, så sett av nok tid til å utforske byen før dere henter leiebilen og setter avgårde.

2. Cape Cod, Massachusetts

Cape Cod strekker seg dypt inn i Atlanterhavet og man får følelsen av å være på verdens ende. Besøk koselige havnebyer, sykle fra fyrtårn til fyrtårn og utforsk de endeløse sanddynene. Ta også turen innom en annen av New Englands høydepunkter, sommerstedet Martha’s Vineyard.

3. Boston, Massachusetts

B for Boston, baseball, beers & brains! La deg omfavne av den amerikanske kulturen og stikk å se en baseballkamp med de lokale heltene i Boston Red Sox. Et besøk til Boston er heller ikke komplett uten en vandretur rundt Harvards historiske universitetsområder.

4. Portland, Maine

Besøk den revitaliserte bydelen Old Port District, som byr på koselige små butikker og trivelige cafeer. Når dere blir lei av å trave rundt i byen kan dere reise ut på sjøen og bli med på hvalsafari, der dere kan få se knølhval, finnhval og Atlanterhavs-delfiner.

5. Montreal, Canada

Velkommen til Canada! Montreal er Quebecs hovedstad og har Canadas største konsentrasjon av fransktalende kultur blandet med engelsk. Her settes kafelivet høyt og maten er simpelthen fantastisk. Sjekk ut den fargerike bydelen 'Plateau', dere kommer til å elske den!

6. Ottawa, Canada

Ottawa er Canadas hovedstad og bærer tydelig preg av europeisk påvirkning. Byen kan skryte av en vakker blanding av moderne arkitektur og gamle ærverdige bygninger, med det storslagne slottet, Château Laurier, som selve kronjuvelen.

7. Toronto, Canada

Toronto er Canadas største by, og beliggenheten alene gjør byen veldig attraktiv. Der Toronto slutter begynner den vakre innsjøen Lake Ontario, du kan med andre ord delta på friluftslivsaktiviteter i naturskjønne omgivelser på dagtid og teste byens pulserende natteliv på kveldstid.

8. Niagara Falls

Verdensberømte Niagara Falls på grensen mellom USA og Canada er virkelig en opplevelse av den sjeldne sorten. Se den gratis fra avstand, eller kast på deg en poncho og hopp på «Maid of the Mist» for å oppleve brølene fra fossefallene tett på.

9. New York, New York

Nå er tiden snart inne for å reise hjem, så sett av tid til å få unna litt shopping, enten du vil kjøpe brukt i East Village eller nytt på Fifth Avenue. Avslutt turen med stil og ta en helikoptertur over New York før dere reiser hjem.

Er du under 25 år?

Er du under 25 år?
Den normale aldersgrensen for leiebil i USA er 25 år, men KILROY har spesialavtaler med Alamo som gjør det mulig å leie en bil med minimumsalder på 18 år.
Kontakt oss
Vil du på road trip i USA & Canada?
Kontakt KILROY

Video: Niagara Falls

Kontakt