Road trip i USA: Cowboy Country

Road trip i USAs Cowboy Country med KILROY
Er du klar for en road trip gjennom den ville vesten? Utforsk noen av de mindre kjente amerikanske statene og opplev USAs Cowboy Country mens du kjører forbi øde landskap, Rocky Mountains og historiske monumenter. Ta deg tid til utforske de mange små landsbyene og gjør deg kjent med den genuine cowboy-kulturen.

Hvis du er en person som synes et eventyr i den ville vesten høres spennede ut er dette den perfekte road trip for deg! Denne turen vil ta deg gjennom noen av USAs vakreste nasjonalparker, reservater og gamle western-byer! Ta på deg cowboy bootsene, lei en kul bil og kjør i vei! 

Reiserute

Denver - Cheyenne - Wind Cave National Park - Mount Rushmore/Crazy Horse Memorial - Devils Tower - Cody - Yellowstone National Park - Grand Teton National Park - Wind River Indian Reservation - Fort Collins - Denver

Bilder fra road trip gjennom USAs Cowboy Country

 

Denver, Colorado

Start ditt livs road trip i Denver, hovedstaden i Colorado. Byen ligger på østsiden av berømte Rocky Mountains. Denver blir ofte kalt 'the mile high city' fordi den ligger nøyaktig 1 mile (1,6 km) over havet. Opplev Denvers vakre skyline, mange attraksjoner og over 200 byparker.  

Cheyenne, Wyoming

Turens første stopp er den noe mindre hovedstaden Cheyenne i delstaten Wyoming. Her får du oppleve autentisk 'Wild West' atmosfære med country musikk, hesteriding og bisonokse farmer. Besøk de historiske museumene, og husk å se etter monumentet med de store cowboy-bootsene når du går gjennom Cheyennes gater. 

Wind Cave National Park, South Dakota 

Gjemt blant svaiende gress og grønne skoger finner du blant annet en eldgammel labyrint i denne vakre nasjonalparken. Nasjonalparken har fått sitt navn etter The Wind Cave, som er den første hulen i verden til å bli designert til nasjonalpark tilbake i 1907. Hulen er kjent for å ha verdens største samling av sjeldne kalsittformasjoner, og må oppleves!

Mount Rushmore og Crazy Horse Memorial, South Dakota

Kom deg tilbake på veien og sett retning mot en av de mest kjente attraksjonene på ruten: Mount Rushmore med skulpturene av de fire tidligere presidentene Washington, Jefferson, Roosevelt og Lincoln. Husk å få med deg The Crazy Horse Memorial mens du er her - de har arbeidet på dette enorme monumentet siden 1948. 

Devils Tower, Wyoming

Returner til delstaten Wyoming og se naturfenomenet Devils Tower. Den flat-toppede vulkanformasjonen er omringet av stier og et rikt dyreliv. Det er også flere guidet turer å velge mellom i området. Hvis du har gode klatreferdigheter er det også mulig å klarte opp Devils Tower! 

Cody, Wyoming

Denne lille cowboy-landsbyen ble grunnlagt i 1869 av den berømte bisonokse jegeren Oberst "Buffalo Bill" Cody. Sentrum av Cody har flere hyggelige restauranter, kunstgallerier og gode shoppingmuligheter. I de nærliggende områdene kan du prøve fjellklatring, mountain biking, kajakkpadling, fluefiske, hesteridning og elverafting. 

Yellowstone National Park, Wyoming

Bli vitne til storslått natur i det du kommer til verdens første nasjonalpark - Yellowstone! Her kan du utforske underjordiske vulkaner som resulterer i vakre varme kilder og over 300 geysirer. Yellowstone er rik på natur: fjell, skoger, turløyper og elver, samt et imponerende dyreliv - er du heldig kan du kanskje få øye på en bjørn, ulv eller bisonokse i deres naturlige habitat. 

Grand Teton National Park, Wyoming

I det du kommer til denne frodige nasjonalparken, nyt den umiddelbare duften av frisk luft og furuskog som treffer deg. Utforsk over 300 km med turløyper, flyt ned den 1735 kilometer lange Snake River eller bare nyt stillheten og sinnsroen man får i dette landskapet. 

Wind River Indian Reservation, Wyoming

Få den ultimate følelsen av villmark i det enorme Wind River reservatet - hjem til de østlige Shoshone og nordlige Arapaho indianer stammene. Den storslåtte naturen strekker seg fra høye gressletter til majestetiske fjellkjeder. 

Fort Collins, Colorado

Du er nesten ved veis ende, men før turen er over må du ikke gå glipp av Fort Collins. Besøk den gamle byen med sine mange gode bokhandlere, gallerier, museum og lokale kaféer. Byen er også hjem til Colorados største bryggerier, og noen av de tilbyr en guidet tur samt smakeprøver for de som stikker innom. 

Denver, Colorado

Strekk på bena etter den lange kjøreturen. Delstat-hovedstaden ønsker deg velkommen tilbake med en stadig voksende kulinarisk og kunsterisk scene. Det finnes også flere gode sykkelruter, turstier, rafting- og ski muligheter i området, men det kan også være deilig å bare slappe av i sentrum noen dager etter din uforglemmelige road trip.  

Total distanse: 2500 km 

Er du under 25 år?

Er du under 25 år?
Den normale aldersgrensen for leiebil i USA er 25 år, men KILROY har spesialavtaler med Alamo som gjør det mulig å leie en bil med minimumsalder på 20 år.
Les mer

 

Kart: Din road trip gjennom USAs Cowboy Country 

 

Vil du dra på en road trip i USAs Cowboy Country?
Kontakt oss!
Kontakt