Roadtrip i Florida

Road trip i Florida med KILROY
Høres det ikke fristende ut med en road trip gjennom solfylte Florida?

USAs Sunshine State, Florida, byr på kritthvite strender, fornøyelsesparker, vakre nasjonalparker og spennende byer som Miami. Så finn fram solkrem, badebukse og førerkort, og legg ut på road trip i Florida!

Reiserute:

Miami – Key West - Everglades National Park – Napels – Tampa/Clearwater – Orlando – Fort Lauderdale - Miami

Anbefalt varighet: 1-3 uker

Fotogalleri: Florida

1. Miami

Turen starter i Miami! Her er det masse spennende ting å utforske, så lei en sykkel og tråkk avgårde. Høydepunkter inkluderer gatekunsten i Wynwood og South Beach. Når dere er klare for å legge Miami bak dere, henter dere campervanen eller leiebilen og setter avgårde!

2. Key West

Nå er tiden inne for å utforske Floridas øyer. Hele 42 broer knytter Florida Keys sammen, og med uslåelig utsikt over Atlanterhavet og Mexico-gulfen er dette en virkelig en fantastisk kjøretur. Mot slutten av Highway 1 ligger Key West, stedet for vakre solnedganger, lange dager på stranden og fester hver kveld!

3. Everglades National Park

Everglades National Park er den største nasjonalparken med subtropisk klima i USA. Naturen og dyrelivet her er unikt: Her finnes alt fra små fargerike frosker til flamingoer, krokodiller og store alligatorer. Utforsk Everglades til fots, eller enda bedre, bli med på sumpbåttur.

4. Napels

Naples, også kjent som millionærbyen, har en av USAs høyeste tetthetene av millionærer. Her finnes det med andre order nok av fine biler og luksuriøse hus å kikke på. Byen er også en hot spot for strandløver og i den gamle delen av Naples kan du besøke en rekke kunstgallerier, i tillegg til små, sjarmerende butikker.

5. Tampa og Clearwater

Tampa ligger i Tampa Bay og er en havneby med mye historie. Tampa kan i tillegg by på et spennende uteliv og et variert kulturtilbud. Ta også turen innom Clearwater og besøk en av de mange festivalene som arrangeres her fr. eks. jordbærfestivalen eller The Hispanic Heritage Festival.

6. Orlando

Orlando, byen med alle fornøyelsesparkene! Disney World, Universal Studios og Kennedy Space Centre er alle verdt et besøk. Har du i tillegg lyst på en litt annerledes og unik opplevelse kan du ta en tur innom den noe uvanlige temaparken Holy Land.

7. Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er kjent for strender, kunst, kultur, cruiseskip og store events. Dra på shopping på Las Olas Boulevard, bli med på en båttur, eller gå tur langs havnen der yachtene ligger på rekke og rad.

8. Miami

Ruten ender der den startet, så nå kan dere få unnagjort alt dere ikke rakk sist. Så sjekk ut det vakre Art Deco-distriktet ved South Beach og besøk The Venetian Pool, et svømmebasseng utenom det vanlige, med fosser, koraller og undersjøiske huler.

Er du under 25 år?

Er du under 25 år?
Den normale aldersgrensen for leiebil i USA er 25 år, men KILROY har spesialavtaler med Alamo som gjør det mulig å leie en bil med minimumsalder på 20 år.
Les mer
Vil du på road trip i USA?
Kontakt KILROY
Kontakt