Road trip på Hawaii

Road trip på Hawaii med KILROY
Aloha! En fantastisk road trip på den tropiske øya Oahu på Hawaii venter deg! Nyt perfekte surfeforhold, vakre utkikkspunkter, hyggelige landsbyer, skjønn natur, hawaiiske delikatesser og historiske monumenter. Fest setebeltet og kjør i vei. Vi sørger for at du får med deg alt som er verdt å se og gjøre på Oahu!

Vil du oppleve det beste Hawaii har å tilby? Med vår road trip på Hawaii er det nettopp det du får. Turen er ikke så lang, faktisk er det kun en 175 km totalt å kjøre. Oahu er en liten øy tross alt. Men hvis du ønsker å oppleve alt uten stress - også kjent som 'the Hawaiian style' - er 1 uke helt perfekt for denne turen.  

Reiserute

Honolulu - Koko Head - Waimanalo Bay - Kailua - Valley of the Temples - Windward Coastline of Oahu - Waimea Bay and Valley - Haleiwa - Plains of Oahu - Honolulu

Bilder fra road trip på Hawaii:

Honolulu

Turen starter i Hawaiis 'hovedstad' - Honolulu. Finn deg et surfebrett og test ferdighetene dine i bølgene på Waikiki Beach eller ta en gåtur i Ala Moana Park som ligger mellom Waikiki Beach og Honululu sentrum. Bishop Museum & Planetarium og Iolani palasset er også verdt et besøk. Og du må selvfølgelig ikke gå glipp av den vakre vulkanen Diamond Head.

Koko Head

En kort kjøretur sør-øst fra Honolulu finner du Koko Head. Gi deg selv en utfordring og bestig de over 1000 trappetrinnene opp til toppen av Koko Head krateret. Prisen for strevet? En utsikt så spektakulær at du umiddelbart vil glemme melkesyren i bena. 

Waimanalo Bay

Klar for strandliv med stor S? Waimanalo Bay er en av de vakreste strendene du kan forestille deg! Krystallklart vann og sand hvit som sne er det som venter deg her. Forbered deg på å bli bergtatt!

Kailua

I tillegg til å ha fine strender, er Kailua kjent for sitt populære Farmers Market hvor du kan kjøpe mange av Hawaiis lokale delikatesser. Hvis du er av den aktive typen anbefaler vi at du tar turen til Maunawili Falls Trail. Husk godt skotøy da det kan bli ganske så gjørmete her! 

Valley of the Temples

I den frodige dalen ved foten av Ko'olau Mountains finner du denne vakre minnesmerke-parken. Landskapet her er rett og slett fortryllende. Du vil også finne en replika av det japanske Buddhist tempelet Byodo-In her. 

Windward Coast turstier

Ta et stopp langs Windward Coast som tilbyr flere spennede turstier. Spesielt vakker er gåturen opp til Nuuano Pali Lookout. I tillegg er Nakoa Trail i Kahana Valley State Park og Makua Ridge Trail verdt et besøk. 

Waimea Bay og Valley

På de nordlige breddene av Oahu finner du Waimea Bay. Det er en av Hawaiis mest populære steder for surfing om vinteren. Om sommeren er et besøk til den botaniske hagen i Waimea Valley et must. Hvis du er interessert i livet under overflaten bør du definitivt prøve snorkelling i Shark's Cove. 

Haleiwa

Vel fremme i Haleiwa er det nok en gang nærmest obligatorisk å hente frem surfebrettet! Ehukai Beach er en av de lengste surfevennlige strekningene i hele verden. Hvis bølgene blir hakket for mektige kan du enkelt padle under Haleiwa Bridge eller bare nyte solnedgangen ved Alii Beach Park. 

Plains of Oahu

I hjertet av Oahu finner du et stort utvalg av spennende aktiviteter. Sjekk ut de mange frodige frukt farmene, som for eksempel velkjente Dole plantasjen, besøk noen av øyens store shoppingsenter eller ta en spasertur gjennom en av de mange små landsbyene. 

Honolulu

Tilbake i byen hvor turen startet! På veien tilbake mot Honolulu er det ETT stopp du bare må gjøre: legendariske Pearl Harbor. Deretter er dags for å lene seg tilbake på stranden, nyte en Blue Hawaiian og bare leve i nuet - og finne frem surfebrettet igjen!

Total distanse: 175 km

Er du under 25 år?

Er du under 25 år?
Den normale aldersgrensen for leiebil i USA er 25 år, men KILROY har spesialavtaler med Alamo som gjør det mulig å leie en bil med minimumsalder på 20 år.
Les mer

 

Kart: Din road trip på Hawaii 

 

Frister det med en road trip på Hawaii?
Kontakt oss!
Kontakt