Road trip på vestkysten

Utforsk USAs vestkyst på en road trip som tar deg innom alle de største høydepunktene vestkysten har å by på.

Mange har hørt om den legendariske Highway 1, og på denne reiseruten får du med deg høydepunkter som Yosemite, Las Vegas og Grand Canyon, i tillegg til de viktigste stedene langs Highway 1.

Los Angeles - San Francisco - Yosemite National Park - Death Valley - Las Vegas - Grand Canyon - Phoenix - San Diego - Los Angeles

Anbefalt varighet: 3-4 uker 

Fotogalleri: Vestkysten

1. Los Angeles

Start turen med litt kjendisspotting i Hollywood og et besøk til Universal studios, før dere deltar som publikum på innspillingen av et TV-show. Blant annet spilles "Jimmy Kimmel Live!" inn i Hollywood, men vær rask, for billettene forsvinner raskt. Så er tiden inne for å hente leiebilen og sette avgårde!

2. San Francisco

San Francisco er motsetningenes by, og hippier og finansmenn lever side om side i denne byen som er full fargerike personligheter, kultur, koselige restauranter og kule nabolag. Poser foran Golden Gate Bridge og stikk innom Alcatraz før dere setter avgårde igjen.

3. Yosemite National Park

Yosemite er en av USAs best bevarte nasjonalparker, så kom dere ut på fottur og nyt utsikten over vakre fjell og noen av Nord-Amerikas høyeste fossefall! Ta turen opp til toppen av Half Dome for den absolutt beste utsikten. Yosemite er et must for enhver naturelsker!

4. Death Valley

Turn up the heat og besøk en av klodens aller varmeste steder! Et besøk til Death Vally er virkelig en unik opplevelse som ikke kan beskrives, du må nesten bare kjenne det på kroppen selv. Oppdag forklaringen bak stedsnavnet Devil’s Golf Course og besøk den lavtliggende saltsletten Badwater Basin.

5. Las Vegas

Viva Las Vegas! Nå er tiden endelig inne for dette sirkuset av en by. Vi kan ikke love at kvelden deres ender som for Hangover-gutta, men nå er tiden inne for gambling, nattklubber og spektakulære show, enten du vil se Cirque du Soleil eller Chippendales.

6. Grand Canyon

Med sitt fantastiske og enestående landskap er 1900 m dype Grand Canyon, virkelig et ekte naturvidunder. Ikke bare er omgivelsene vakre, men stedet inneholder også en spennende kulturhistorie, og er absolutt verdt et besøk - du vil garantert aldri se noe lignende!

7. Phoenix

Pheonix er USAs 6. største by og er proppfull av vakre gamle bygninger og moderne arkitektur. Byen er omgitt av vakker natur og nærheten til naturskjønne områder som McDowell Mountain Range, gjør Phoenix til et Mekka for turgåere. På veien videre til San Diego bør dere sette av tid til å stoppe innom de enorme sanddynene i Imperial Sand Dunes Recreation Area.

8. San Diego

San Diego ligger tett på grensen mellom USA og Mexico, og er en slags smeltedigel av amerikansk og mexicansk kultur. Om dere har drømt om å surfe mens dere er i USA, er dette virkelig stedet å gjøre det på. Meld dere på surf camp og kast dere på bølgene.

9. Los Angeles

Avslutt turen med alt det dere ikke rakk å gjøre imens dere var i LA sist. Hvorfor ikke avslutte turen med en surf camp? Glem uansett ikke å ta den obligatoriske selfien foran Hollywood-skiltet før dere reiser hjem!

Er du under 25 år?

Er du under 25 år?
Den normale aldersgrensen for leiebil i USA er 25 år, men KILROY har unike avtaler med Alamo som gjør det mulig å leie en bil med minimumsalder på 20 år.
Les mer
Vil du på road trip i USA?
Kontakt KILROY
Kontakt