Den transsibirske jernbane

Bestill din reise med Den transsibirske jernbanen med KILROY

Høydepunkter

  • Tidenes mest episke togreise
  • Fleksibilitet til å gjøre hva du vil underveis
  • En opplevelse for livet
Legg ut på ditt livs eventyr og hopp på Den transsibirske jernbanen! Denne legendariske jernbanelinjen er med sine 9600 km verdens lengste sammenhengende jernbanestrekning og er virkelig en opplevelse i seg selv.

Hovedlinjen går fra Moskva til Vladivostok og underveis kan du hoppe over på en av sidelinjene, som Den transmongolske jernbanen som tar deg med gjennom Mongolia og hele veien fram til Beijing

Den transsibirske jernbanen med KILROY

Bestiller du togreisen din gjennom KILROY kan du velge mellom å reise på egenhånd eller på en organisert tur der du slipper å ta deg av all planleggingen selv. Denne typen turer inkluderer typisk både togbilletter, transfer, overnatting, aktiviteter og enkelte måltider.

Hvilken rute skal jeg velge?

Kart over reiseruter med Den transsibirske jernbane

Bestiller du togreisen gjennom oss kan du velge mellom en rekke ulike ruter. Du kan for eksempel velge å ta den klassiske reisen med Den transibirske jernbanen fra Moskva til Vladivostok. De fleste velger likevel å hoppe over på den Den transmongolske jernbanen i Irkutsk. Denne sidebanen tar deg via Mongolias hovedstad Ulan Bator, gjennom Gobiørkenen og forbi den kinesiske mur, før den til slutt når fram til endestasjonen i Beijing. På denne måten kan du reise sammen med de lokale hele veien fra Russland til Kina!

Du kan også velge å snu opp ned på hele reisen. Gå mot strømmen, hopp på toget i Beijing og reis «westbound» fra Kina til Russland isteden. Er du usikker på hvilken reiserute som passer best for deg, kan du få råd og veiledning fra våre erfarne reisespesialister.

Hvor anbefaler dere å stoppe langs Den transsibirske jernbanen?

En togtur langs Den transsibirske jernbanen er en episk reise som lar deg oppleve endringene i mennesker, natur og bygninger etterhvert som dere beveger dere østover. Langs ruten finnes det en rekke spennende stopp; alt fra kjente storbyer til nærmest urørte rurale strøk.

Dagsturer og sightseeingturer tilbys i de mest kjente byene langs ruten, slik som Moskva, Irkutsk, Ulan Bator og Beijing, men vi kan også hjelpe deg med å arrangere andre stopp underveis. Sett av et par dager til storbyer som Jekaterinburg og Novosibirsk eller til skjulte perler som Ulan Ude, Tomsk, Altaj og Krasnojarsk.

Overnatting på toget

Når du reiser med Den transsibirske/ transmongolske jernbanen anbefaler vi deg å bestille en 4-sengs kupé. Det er også mulig å bestille 2-sengs kupeer, men disse er dyrere og du går dessuten glipp av noe av det som gjør denne reisen så spesiell; gleden over å kunne dele opplevelsen med de andre passasjerene!

Vil du ha hjelp til å bestille billetter til Den transsibirske jernbanen?
Kontakt oss

Individuelle reiser og togbilletter

 

Organiserte turer - Reiser i små grupper

 

  

Har du spørsmål om reiser med Den transsibirske jernbane?
Kontakt oss!

Kontakt