Silkeveien med tog

Silkeveien med tog - Silkeruten med tog - KILROY

Høydepunkter

  • Grupper på maks 15 personer
  • Aldersgrense: 18-35 år
  • En utrolig reise langs Silkeveien

Inkluderer

  • Togbilletter
  • Overnatting
  • Transfers
  • Honcho's (Lokale guider)
Silkeveien var en serie med sammenkoblede ruter gjennom Sentral-Asia og Sør-Asia. Nå kan du reise store deler av denne legendariske reiseruten med tog! Gjennom ørkener, over enorme fjell og endeløse sletter, akkurat som Aleksander den store, Djengis Khan og Marco Polo gjorde. Hvor spennende hadde ikke dette vært?
Varighet: Fra 24 dager
Land: Tyrkia, Iran, Turkmenistan, Usbekistan, Kasakhstan, Kina

Den legendariske Silkeveien med tog

Dette er en unik måte å oppleve Silkeveien og en rekke spennende land på. Land som kanskje ikke er på bucketlisten til de aller fleste. Reisen tar deg nemlig fra Tyrkia i vest via, Iran, Turkmenistan, Usbekistan, Kasakhstan før du ender opp i Kina i øst. Du vil reise sammen med maks. 15 andre backpackere mellom 18-35 år. Slike turer trigger reisefeberen!

Honcho høres bra ut – men hva er det?

Honchoer er lokale guider som møter deg på hvert av togets stopp og er gode venner å ha på en reise gjennom disse områdene. Det vil nemlig ikke være noen reiseleder, guide eller mannskap på selve toget. Du blir kun møtt av en honcho alle steder dere stopper. En honcho er heller ingen vanlig reiseguide, så du velger selv om du vil rusle rundt på egenhånd eller henge deg på honchoen og resten av gruppa.

Honchoene er lokale guider som har vokst opp i byen de møter deg i og som er stolte over å kunne vise fram hjembyen sin. På denne måten får du sett byen fra et lokalt perspektiv, noe som gjør det lettere å bli kjent med lokalbefolkningen, siden du besøker lokale barer og restauranter. Honchoen er til gruppas disposisjon og tar dere med akkurat dit dere selv måtte ønske å dra.

Hva er inkludert i togreisen langs Silkeveien?

Alt over togbilletter, overnatting og transfers underveis er inkludert. Her kan du bare lene deg tilbake og nyte den fantastiske reisen. Det arrangerte opplegget er på 24 og 25 dager (avhengig av hvilken retning du reiser i), men utover dette kan du gjerne forlenge reisen etter togturens slutt.

 

Har du spørsmål om togreiser langs Silkeveien?
Send oss en e-post!

Kontakt