Togpass i Japan

Togpass i Japan
Fra NOK 2 456 fra 7 dager

Høydepunkter

  • Gjelder både tog, buss og båt
  • Gyldig i 7, 14 eller 21 dager
Hvis du planlegger å reise rundt i Japan på egenhånd, kan et togpass være en god idé. Togpasset gir deg mulighet til å reise lettvint og komfortabelt rundt i Japan, og det er fleksibelt. Togpasset kan kun bli kjøpt utenfor Japan, altså før ankomst til landet. Togpasset gjelder for både reise med tog, båt og buss i Japan.

Med et togpass i lomma kan du utforske alle hjørner av Japan, og du kan velge mellom 7, 14 og 21 dagers pass. I tillegg til enkel tilgang til Japans ultramoderne jernbane har du også mulighet til å benytte buss- og båttransport i Japan. Passet er ideelt for rask, enkelt og komfortabel reise på egenhånd i landet.

Med togpasset sparer du også masse tid ved at du slipper og kjøpe nye billetter hver gang du skal reise videre.

Offentlig transport i Japan

Japan er togenes land. Lynraske tog. En "togkultur" har virkelig oppstått de siste årene og gjør offentlig transport i Japan til en enkel affære. Både togruter og bussruter går regelmessig og er en pålitelig måte å komme seg fra A til B.

Togpass i Japan er kun til salgs utenfor Japans grenser

Togpasset i Japan er tilgjengelig i to kategorier: Rød eller grønn, bedre forklart som "Standard/komfortabel/2. klasse" og "mer komfortabelt/1. klasse". Det er viktig å være oppmerksom på at togpasset ikke kan kjøpes i Japan. Du må ha kjøpt togpasset på forhånd, da dette passet kun er tilgjengelig og ment for internasjonalt reisende.

Aktivering og setereservasjon

Når du kjøper togpasset må det aktiveres innen 3 måneder. I Japan må du bytte inn voucheren/kvitteringen din i det faktiske togpasset før du kan begynne å utforske landet i 7, 14 eller 21 dager. Setereservasjoner anbefales og dette kan gjøres ute ekstra kostnader dersom du er innehaver av et togpass. På www.hyperdia.com kan du finne rutetabeller og kan gjøre reservasjoner for de fleste offentlige transportmidler i Japan.

Hvordan bestiller man togpasset?

Som nevnt tidligere kan togpasset kun bestilles før avreise til Japan, og du kan bestille det her på våre hjemmesider! Kontakt en av våre reisespesialister, eller bestill på egenhånd online.

 

Vil du ha hjelp til å bestille Japan Rail Pass?
Kontakt oss

Kontakt