Togreiser gjennom India

Togreiser i India

Høydepunkter

  • Å reise sammen med andre unge backpackere
  • Honchoer, vennlige ansikter i en fremmed by
  • Tørrprat med lokale medpassasjerer
  • Fleksibilitet til å gjøre hva du vil underveis
Den beste måten å utforske India på er med tog! India kan være ganske intenst, selv når du reiser rundt med tog, men vi har funnet den perfekte løsning: Holy Cow! Togreisene gir deg den ultimate kombinasjonen av selvstendig reise og muligheten til å bli kjent med andre backpackere underveis.

Når du bestiller togreisen din gjennom India med KILROY reiser du sammen med en liten gruppe andre backpackere. Gruppen består av inntil 15 personer som alle befinner seg i alderen 15 til 35 og inkludert i prisen får du både togbilletter, overnatting, transfer og honchoer.

Honcho høres bra ut – men hva er det?

En honcho er en lokale guider som møter deg på hver av togets stopp og er en god venn å ha på en reise gjennom India. Det vil nemlig ikke være noen reiseleder eller guide på selve toget, kun en honcho som møter deg på stasjonen. En honcho er ingen vanlig reiseguide, så du velger selv om du vil rusle rundt på egenhånd eller henge deg på honchoen og resten av gruppa.

Honchoene er lokale guider som har vokst opp i byen de møter deg i og som er stolte over å kunne vise fram hjembyen sin. På denne måten får du sett byen fra et lokalt perspektiv, noe som gjør det lettere å bli kjent med lokalbefolkningen, ettersom du gjerne besøker lokale barer og restauranter. Honchoen er til gruppas disposisjon og tar dere med akkurat dit dere måtte ønske å dra.

Hva er inkludert i togreisen?

'Holy Cow'-reisene gjennom India er delt opp i 4 strekninger og du velger selv om du kun vil være med på en av strekningene eller om du vil få med deg alle fire. Les mer om de forskjellige strekningene og deres stoppesteder under:

 

Har du spørsmål om togreiser i India?
Kontakt en reisespesialist

Kontakt