Se alle kategorier

Hva er frivillig arbeid med dyr?

 • Frivillig arbeid i Laos
  Frivillig arbeid i Laos
 • Frivillig arbeid med dyr i Sør-Afrika
  Frivillig arbeid med dyr i Sør-Afrika
 • Frivillig arbeid med elefanter
  Frivillig arbeid med elefanter
 • Frivillig arbeid med elefanter
  Frivillig arbeid med elefanter
 • Frivillig arbeid med kattedyr i Sør-Afrika
  Frivillig arbeid med kattedyr i Sør-Afrika

Det kan være utrolig givende å jobbe med dyr. Det kan derimot være vanskelig å velge hvilke arter en vil arbeide med, hvor en vil reise, varighet på oppholdet og andre viktige ting. På denne siden kan du lese om hva du bør tenke over før du tar disse valgene, slik at du får en best mulig opplevelse med frivillig arbeid! Har du flere spørsmål er det bare å ta kontakt med en av våre reisespesialister.

Hvilke dyr vil du jobbe med som frivillig?

Banker ditt hjerte for truede havskilpadder? De søte pingvinene som ser ut som små menn i uniform? Kanskje du er modig og ute etter spenning? Da bør du prøve å dykke med de sjeldne hvithaiene - selvfølgelig trygt innelukket i et bur, men fortsatt en ganske sprø opplevelse å se så store og potensielt farlige dyr på nært hold! Det kan også være at du vil oppleve litt av alt, for eksempel ved å utforske Afrikas "big five": løve, afrikansk elefant, bøffel, leopard og neshorn.

På KILROYs frivillige prosjekter kan du arbeide med dyrene du vanligvis bare ser på TV eller i dyrehagen! Det er flott å jobbe med dyr i deres naturlige habitat og klimaet de ble skapt til å leve i. Våre prosjekter spenner fra arbeid med ville dyr som er skadet eller syke og trenger rehabilitering før de kan slippes tilbake i det fri, til arter som er utrydningstruet og trenger hjelp til å klare seg.

Her kan du arbeide frivillig med dyr

Du kan komme på prosjekter som ligger midt i jungelen eller like ved havet. Vi sender hvert år mange frivillige på prosjekter som ligger i Afrika, Mellom-Amerika og Asia. Så spørsmålet er ganske enkelt: Hvor vil du helst reise?

Hvor lenge varer et opphold som frivillig?

Våre prosjekter med dyr varer fra 9 dager og opp til 12 uker hvis det kombineres med rundturer. De fleste oppholdene varer i 14-15 dager.

Det er viktig å forstå at frivillig arbeid er en annen type tur enn en ferie. Prosjektene stiller store krav til din innsats og ditt engasjement. Vi gjør mye for at du som frivillig har klare og realistiske forventninger for hva som venter deg ved prosjektet, slik at du er mest mulig forberedt . Du kan lese mer om hva som forventes av deg som frivillig i denne artikkelen om frivillig arbeid.

Hvordan kan KILROY hjelpe meg?

Vi har den nødvendige kunnskapen om de lokale prosjektene. Ved å høre dine ønsker kan vi jobbe sammen for å sikre at du blir plassert på riktig prosjekt for deg. I tillegg hjelper vi med bestillingen av din flyreise og svarer på alle dine spørsmål.

Hvilke dyr du kommer til å arbeide med avhenger så klart av hvor i verden du ønsker å reise, da dyrene på prosjektene bor i det klimaet de er skapt for å leve i. For å få mest mulig ut av oppholdet ditt bør du velge å arbeide med artene du er mest lidenskapelig opptatt av og destinasjonen du aller mest har lyst til å oppleve. Du har også mulighet til å kombinere arbeidet som frivillig med en rundreise. Våre reisespesialister er eksperter på å skreddersy reiser, med massevis av personlig og profesjonell erfaring som de står klar til å dele med deg. La oss hjelpe deg å få akkurat den opplevelsen du drømmer om.

Er du interessert i frivillig arbeid med dyr?
Kontakt oss!
Kontakt