Mexico

Pyramidene er større enn du tror og absolutt verdt et besøk
 
Inspirasjonsdag i Bergen: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Bergen: Jorden Rundt

03. september 2014 Bergen
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Bergen onsdag 3. september.
Les mer
Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

03. september 2014 Oslo
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Oslo onsdag 3. september.
Les mer
Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

03. september 2014 Trondheim
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Trondheim onsdag 3. september.
Les mer

Reiser til Mexico - ¡Viva Mexico!

Mexico er landet der du lar bekymringer ligge og nyter fritiden. I Mexico yrer det av liv, og menneskene arbeider for å leve! De er muntre, sosiale og elsker fritiden sin. Derfor vil alltid venner og familie komme først. Turister vil imidlertid nyte samme vennlighet og respekt, så uansett hvor du reiser vil du føle deg hjertelig velkommen. Hos KILROY finner du billige reiser til Mexico!

Du vil garantert elske Mexico - uansett om du velger å reise til verdensberømte kritthvite strender, oppleve historiske byer og gamle kulturer som f. eks Maya, Olmeca og Azteca gjemt inne i tropiske regnskoger og tørre ørkener eller bare vandre rundt i moderne storbyer.

Strender

Dersom du elsker strender har du definitivt kommet til rette land! Noen av de beste og mest uberørte strendene er Zipolite og Puerto Escondido som ligger på Oaxaca-kysten. For mer liv og moro (men dog også turister) sett kurs mot Cancun, Cozumel og Playa del Carmen på Riviera Maya. Langs Stillehavskysten finner du de vakre strandbyene Mazatla, Manzanillo, Ixtapa og Puerto Vallarta.

Om du søker den ideelle blandingen av strender, Maya-kultur, skyfri dager og dykkemuligheter i verdensklasse - reis til halvøyen Yucatan.

Oppdag glemte sivilisasjoner

Antikke Mexico og Mellom-Amerika var hjem til noen av de eldste og mest avanserte sivilisasjoner vi kjenner til på den vestlige halvkule. Så uansett hvor du beveger deg vil det alltid finnes pyramider, templer og andre rester etter de antikke sivilisasjonenene i Mexico. Et besøk til en av de arkeologiske utgravningene er et absolutt must under ditt meksikanske eventyr! Og et lite tips til morgenfugler: det er en helt magisk opplevelse å sitte på toppen av et Maya-tempel mens du ser solen reise seg og jungelen rundt våkner til liv!

Det er en utrolig opplevelse å se og oppleve disse fantastiske templene og pyramidene, og du vil garantert bli overrasket over hvor kunnskapsrike og erfarne disse gamle sivilisasjonenene faktisk var - selv om det altså er flere tusen år siden de eksisterte!

Aktiviteter

Dersom du higer etter litt action er det betryggende å vite at Mexico har det hele. Fantastiske fotturer kan arrangeres både gjennom forlatte ørkener og over snødekte vulkaner. Eller sjekk ut strendene, korallrevene og elvemunninger langs den 1500 km lange Stillehavskysten for idelle surfe- og kajakkmuligheter. Dykke og snorkle kan du gjøre stort sett overalt der det finnes hav, og om du vil lære deg lokalspråket (anbefales!) kan du velge blant en rekke gode språkskoler. Det er ingen grunn til å bare leve late dager i eventyriske Mexico!

Lokal transport

Buss er et anvendelig og rimelig transportmiddel for å komme deg rundt i Mexico, eller for lengere distanser og stramt tidsskjema - bruk lokalfly. Copper Canyon kan være et spennende alternativ dersom du vil prøve tog, men bortsett fra dette er tog et dyrt transportmiddel med sjeldne avganger. Bussene fungerer svært bra og kan frakte deg til stort sett hver eneste lille by og bygd i landet. Bussterminalene i sentrum av storbyene kan være behjelpelige med informasjon om priser og rutetider. Om du derimot søker den ultimate frihet og har litt ekstra dineros å rutte med finnes det flere operatører for leiebil på flyplasser, hoteller og i storbyene. Selv om Mexico er forholdsvis trygt anbefaler vi at du unngår å bevege deg alene i de største byene, spesielt Mexico City.

Contact