Nord-Amerika

Fantastisk flott kyst ved Quebec - Canada
 
Inspirasjonsdag i Bergen: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Bergen: Jorden Rundt

03. september 2014 Bergen
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Bergen onsdag 3. september.
Les mer
Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

03. september 2014 Oslo
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Oslo onsdag 3. september.
Les mer
Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

03. september 2014 Trondheim
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Trondheim onsdag 3. september.
Les mer

Reiser til Nord-Amerika - En undervurdert destinasjon!

Reis rundt i USA, Canada og Mexico med KILROY. Vi tilbyr rimelige flybilletter, adventureturer, leiebil, bobiler og overnatting samtidig som du får de beste reisetipsene! Hos KILROY finner du billige reiser til, og masse opplevelser i Nord-Amerika!

Nord-Amerika er et undervurdert reisemål. Denne verdensdelen er definert gjennom USA, Canada og Mexicosom samlet kan tilby en endeløs rekke av spennende opplevelser for den eventyrlystne backpacker. Her finner du fjell, ørkener, tropiske paradis, kjølige opplevelser, nydelige kystlinjer og sist men ikke minst, noen av verdens største og innholdsrike storbyer!

Gå ikke glipp av

Kast deg ut i New Yorks urbane og yrende storbyliv, og legg ut på shoppingturer til enorme varemagasin så vel som små nisjebutikker og markeder. Nyt berømte biffmiddager og ostekaker om dagen og vrikk på hoftene til diskotekenes heftige musikk om natten.

Legg ut på road trip gjennom den berømte vestlige triangelen: Nyt synet av vakre Golden Gate Bridge og de bratte gatene i San Francisco. Sørg deretter for at Ipoden din er fullstappet med Beach Boys-låter mens du cruiser opp Highway 1 til Los Angeles mellom mørkeblått hav og skiftende landskap. Når du har fått nok av L.A.'s høye glamfaktor og Hollywood-stjerner er neste stopp neonbelyste Las Vegas hvor dollarene med den største enkelhet flyr av gårde rundt på alle kasinoene. Triangelen er imidlertid ikke komplett før du har lagt ruten innom magiske Grand Canyon og frodige Yosemite National Park.

British Columbia er perfekt for skisport! Fjellkjeden Rocky Mountains er berømt verden over for sine enorme mengder puddersnø og utmerkede løyper. Få også med deg Whistler, Fernie, Lake Louise og Banff samt mindre steder som Big White eller Kicking Horse.

Når kulden blir for bitende, grip surfebrettet og sett kurs mot Mexicosgylne sandstrender og brusende bølger. Vannet er turkisfarget og surfemulighetene glimrende både på stillehavskysten og den karibiske kysten. På fastlandet mellom kystene er rekken av opplevelser mange. Lek Indiana Jones ved mayaruinene, la meksikansk mat brenne i halsen din, nyt avslappede svømmeturer i de mange vakre vannfallene og grottene eller utforsk små kolonibyer.

Reise dit og omkring

Bestill reisen din hos KILROY. Ved å benytte en av våre reisespesialister er du garantert en vellykket tur samtidig som du får de beste reisetipsene. Vi hjelper deg med å finne muligheter for gratis stopp på reiseruten og passer på at du får det beste ut av pengene dine. I tillegg tilbyr vi spesialbilletter for ungdom og studenter som gir deg maks fleksibilitet til å gjøre endringer underveis.

Den ultimate måte å oppleve USA og Canada på er definitivt "on the road"! Skulle du trenge ytterligere inspirasjon er det bare å plukke opp et eksemplar av Jack Kerouacs berømte novelle med samme tittel. Skaff deg en leiebil - gjerne kabriolet dersom du vil kjenne vinden i håret. Du kan til og med leie din helt private campingbil slik at du sparer penger på overnatting. Nord-Amerika kan oppleves med alle typer kjøretøyer - sjarmen med å befinne seg på landeveien forblir den samme uansett.

For å treffe nye reisekamerater samtidig som du er garantert å få med deg unike opplevelser man ikke finner i guidebøkene - hopp på en av våre adventureturer!

Overnatting

Spør din KILROY reisespesialist for tips og råd rundt overnatting. Vi tilbyr både rimelige herberger og komfortable hoteller. Vi kjenner de beste områdene du bør bo i storbyene og vi vet hvordan overnattingssteder som tilbyr best valuta for pengene. I tillegg har vi god kunnskap om hvilke steder du IKKE bør velge - så sørg for at en av våre reisekonsulenter hjelper deg før avreise.

Prisnivå

Prisnivået i Nord-Amerika er generelt lavere enn i Europa. Unntaket gjelder New York, her er alt i motsetning noe dyrere. Utenfor storbyene kan du fint leve på 60 USD pr dag på et stramt budsjett. Mange moteller har dobbeltrom som er romslige nok for 4 voksne, så reiser man mange sammen er det penger å spare både på overnatting og leiebil. Mat er rimelig og porsjonene enorme, så du går neppe sulten lenge om gangen.

Sørg for at aktiviteter og opplevelser du vil få med underveis regnes med i budsjettet ditt, for ikke å glemme shopping - noe handleglade backpackere vanskelig kan unngå når de store varemagasinene dukker opp. Klær og elektronikk er langt rimeligere i USA og Canada i forhold til hjemme.

I Mexico er derimot ALT rimeligere! På et stramt budsjett kan du leve for 30 USD pr dag dersom du styrer unna turistfellene. Vi anbefaler imidlertid at du alltid beregner litt mer på budsjettet, ettersom du garantert støter på masse kule aktiviteter underveis du vil få med.

Contact