USA

Washington Monument - Washington D.C., USA
 

Reiser til USA - Der alt er stort og berømt!

Reiser du til USA vil du straks oppdage at dette er et land der alt dreier seg om størrelse. Bilene er større, skyskraperne er høyere og nasjonalparkene er endeløse. Selv filmstjernene er mer berømte, og den typiske amerikaner vil være av en langt større størrelse. Dette er de forente amerikanske stater, den stolte grunnlegger av fast food nation. Hos KILROY finner du billige reiser til USA!

USA - Et land fullt av muligheter

USA er uten tvil en fantastisk feriedestinasjon og består av 50 stater med så mange aktiviteter, opplevelser og severdigheter at det aldri vil ta slutt. I storbyene blir du møtt av den spesielle og unike amerikanske atmosfæren, og de vakre omgivelsene utendørs har et utall aktiviteter og muligheter for den energiske turist. Det er faktisk ingen andre land som kan skilte med et slikt mangfold og en så flott natur som USA; standhaftige kystlinjer, endeløse strender (perfekt for surfing!), nakne prærier, snøkledde alpinfjell, fuktige sumpområder og tørre ørkener. I USA kan du få absolutt alt - du tar selv valget!

Road trip i USA

Hvis du har et par uker i USA bør du passe på at du ikke inkluderer for mange destinasjoner men heller konsentrerer deg om å gå i dybden der det frister aller mest. Er du derimot en backpacker med masser av tid (og penger) å avse bør du absolutt hoppe i nærmeste leiebil og ta den ultimate road trip fra kyst til kyst! Dette er et av de amerikanske fenomener som ikke kan forklares men som må oppleves. For oss nordmenn kan det være vanskelig og forstå hva som er så gøy med å kjøre tusenvis av mil mens man stapper i seg glaserte donuts, men dette garanterer vi at du vil oppdage ganske raskt der du suser av gårde og nyter USA fra førersetet i din Ford Mustang kabriolet eller bensintørste 4-hjulstrekker. Som turist dreier det seg dog ikke bare om selve kjøringen, men like mye om å treffe på og utforske de riktige stedene underveis.

Nasjonalparker i USA

USA er berømt for mange ting, men nasjonalparkene her og hvordan de fungerer er hva amerikanerne er mest stolte av. Disse naturundrene er de mest populære turistattraksjonene, og har du først vært i en av dem vil du forstå hvorfor, for disse parkene er pperfekte for fotturer!. Det er ikke bare Yellowstone og Grand Canyon som er et must å få med seg, like mye Everglades i Florida, de enorme Redwood-trærne i California og de atlantiske strendene langs Acadia og Cape Cod.

Når er det best å reise til USA?

Uansett hvilken årstid du velger vil USA kunne tilby deg et mangfold av aktiviteter og opplevelser, det er imidlertid noe mer begrenset med muligheter utendørs dersom du reiser i vinterhalvåret (bortsett fra glimrende vintersport!). Om sommeren setter turistene inn for fullt og prisene vil være høye i forhold til lavsesong ellers på året, så er du fleksibel på reisetidspunkt vil du komme bedre ut om du velger våren eller høsten. Storbyer som New York, Los Angeles og Washington DC er fine året rundt, spesielt om du er på utkikk er skikkelig shopping i og rundt på de enorme kjøpesentra og diverse utsalg. Delstaten Florida er varmt og solrikt stort sett gjennom hele vinteren. Søker du noe annerledes enn resten av USA bør du legge ruten om Hawaii eller Alaska.

Contact