Brasil

Prøv surfing i Brasil!
 

Reiser til Brasil - ditt livs opplevelser!

Brasil er like fantastisk som det er enormt og fortjener all den tid du kan sette av! Her kan du oppleve nydelige sandstrender, flotte mennesker, verdens største regnskog, fascinerende dyreliv, spennende byer, samba, fotball og vakre fossefall. Hos KILROY finner du billige reiser til Brasil.

Rio De Janeiro er et naturlig startsted for en rundreise i Brasil. Men pass på, du kommer til å bli fristet til å bli værende her for alltid! Du oppdager fort at Rio er langt mer enn bare Copacabana, fotball og karneval. Byen bugner over av sjarm, eksotiske mysterier og fargerike bydeler. Atmosfæren tar deg med storm og gir deg en herlig lykkerus som blir sittende i kroppen i lang tid. Det er vanskelig å reise fra Rio, men velger du å jobbe som frivillig kan du heldigvis utsette den videre reisen med god samvittighet. Som frivillig kan du nemlig gjøre en forskjell der det virkelig trengs - i Rios favelaer.

Reiser til Brasil - Backpacking i Brasil

Reise rundt i Brasil - et absolutt must!

Brasil er så enormt og har så mye spennende å by på at du går glipp av alt for mye dersom du kun blir værende på et sted hele tiden. Besøk for eksempel spennende steder som Iguazu Falls, PantanalManaus (Amazonas), Salvador og Sao Paulo. Buss er det absolutt beste og billigste fremkomstmiddelet nå du skal reise rundt i Brasil. Ombord på Brasils busser får du dessuten muligheten til å bli kjent med lokalbefolkningen. Det er ikke noe som bryter isen så godt som å sitte ved siden av hverandre et par timer på buss!

Når du reiser rundt i Brasil anbefaler vi deg å overnatte i såkalte pousadas. Dette er rimelige hotell med enkel standard som finnes overalt i Brasil - selv i små landsbyer midt i Amazonas. Overnatter du i pousadas får du ikke bare billig overnatting, du får også en mer autentisk opplevelse.  

Ilha Grande - Brasils vakreste strender

Reiser til Brasil - Backpacking i Brasil - KILROYIlha Grande er kanskje ikke blant Brasils mest kjente attraksjoner, men denne øya er rett og slett himmelsk! Vi kan simpelthen ikke få anbefalt den nok. Øya ligger kun et par timers kjøring sørvest for Rio og når du kommer fram blir du møtt av krystallklart vann, vakre strender og frodig grønn vegetasjon. Her finnes ingen asfalterte veier eller støyende biler - noe som skaper en helt fantastisk avslappende atmosfære. Øya har flere vakre strender enn du kan telle, men det er likevel Lopes Mendes Beach som stikker av med pokalen for vakreste strand. Denne stranda må du bare oppleve!

Den brasilianske kulturen og det gode liv

Backpacking i Brasil - Reiser til Brasil - KILROY

Den brasilianske kulturen og livsstilen er ikke til å unngå å bli bergtatt av; brasilianerne nyter livet på stranden fra soloppgang til solnedgang. Det er ikke bare turistene som vet å sette pris på landets vakre strender!

Livet i Brasil er rett og slett herlig: Sammenleggbare stoler og solbriller blir dine nye bestevenner. Glade barbeinte servitører serverer deg kalde øl, caipirinhas, grillet scampi og forfriskende juicer. Små og store gutter spiller fotball i sanden, noen surfer, andre slapper av - livet er en fest og overalt høres den nydelige versjonen av brasiliansk portugisisk. Du kommer til å ha lyst til å bli værende i dette fargerike landet for alltid!

Opplev Amazonas og det vakre dyrelivet

Reiser til Brasil - Backpacking i Brasil - KILROYAmazonas-jungelen er verdens største regnskog og er et absolutt must å besøke når du er i Brasil. Det er en unik opplevelse å farte avsted med elvebåt innover i regnskogen, blant hundrevis av lokale som stiger av og på i små, avsidesliggende landsbyer. Langs Amazonaselvens bredder ligger kritthvite strender og venter på deg, og om du ikke er redd for pirajaer, kan du snorkle blant tropiske fisk og søte lyserosa delfiner.

Uansett hvor i Amazonas du befinner deg er det selvfølgelig uhørt å reise videre før du har dratt på en skikkelig guidet jungeltur innover i regnskogen! Her sover du under åpen himmel og dysses i søvn av lyden fra gresshopper og ville jungeldyr. På dagtid drar dere på oppdagelsesferd i den vidunderlig vakre jungelen, der dere kan være heldige å møte på alligatorer (caymans), apekatter, papegøyer, dovendyr (sloths) flodsvin, taranteller - og om du er heldig - en puma eller en jaguar.

Sjansen for å se disse dyrene er enda større i Pantanal - et fuktig og vidunderlig vakkert sumpområde på størrelse med Frankrike, som ligger sør for Amazonas. 

Reiser til Brasil - Backpacking i Brasil - KILROY

Contact