Perhentian Islands

Hvordan reise til Perhentian Islands

Selv om det ikke er mulig å fly direkte til Perhentian Islands, kan vi likevel hjelpe deg på veien. Den enkelste måten å komme seg til Perhentian Islands på er ved å fly til Kuala Lumpur, og reise videre til Kuala Besut hvor fergen over til Perhentian Islands går fra. 

Fra Kuala Lumpur går det nattbusser til Kuala Besut. Du kan også velge å ta fly, buss eller tog til enten Kuala Terengganu eller Kota Bharu. Fra begge disse byene kan du ta en taxi eller minivan til Kuala Besut. Båtturen fra Kuala Besut til Perhentian Islands tar ca. 40 min avhengig av hvilken båt du tar over.

Flybilletter til Kuala Lumpur

Spar tid og penger ved å bestille dine flybilletter til Kuala Lumpur online, eller kontakt en av våre reisespesialister for et skreddersydd tilbud. 

Husk at flybillettene til Kuala Lumpur kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg.

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Perhentian Islands som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Perhentian Islands? Dersom du har lyst til å legge inn Perhentian Islands som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt