Asia

Det finnes utallige herlige strender i Asia
 

Billige reiser til Asia - Starten på et eventyr

Drømmen om backpacking i Asia kan bli virkelighet med KILROY! Vi tilbyr rimelige flybilletter, spennende opplevelser, lavbudsjett overnatting og de beste reisetipsene. Våre ansatte er reiseglade mennesker som gjerne deler av sin erfaring for å gjøre din drømmereise til en virkelighet!

Asia er den største av verdensdelene, som med sine 47 land strekker seg fra Tyrkia i vest gjennom India og Indokina til Japan i øst. Med 4 milliarder innbyggere opptar kontinentet omkring 60% av jordas totale befolkning. Her finner du store, yrende og supermoderne byer som Hong Kong, Tokyo, Beijing og Singapore - og så fort lydene, luktene og smakene fra de travle gatene treffer deg vil du forstå at du befinner deg i en helt annen verden. På den andre siden finner du avsidesliggende landsbyer hvor de lokale blir bergtatt av hudfargen din fordi de så sjelden ser fremmede, og som nysgjerrig stiller deg spørsmål fra den verden du kommer fra. Er du riktig heldig spanderer de kanskje en hjemmelaget lunsj på deg...! Verdensdelen kan ta deg med til kritthvite strender, krystallklart hav og frodige kokospalmer i omgivelser som hentet rett fra et postkort. Ingen av de andre kontinentene kan by på et så rikt utvalg av vakre steder hvor du i tillegg til bading og avslapning kan bli med på surf camp, dra på trekking i fjellene eller prøve dykking. Innlands kan du også dra på safari eller delta på frivillig arbeid. Som alltid vil backpackere finne disse eksotiske stedene før internasjonale kjeder bygger sine massive hoteller der, og KILROY kan gi deg de tipsene du trenger for å komme nettopp dit!

Reisen til Asia

Vi tilbyr billige flybilletter til Asia for alle reiselystne backpackere! I tillegg forhandler vi oss frem til eksklusive avtaler med flyselskapene som kun er gyldig for studenter og ungdom, noe som betyr at du hos oss får de rimeligste og mest fleksible billettene til Asia. Med KILROYs ungdoms- og studentbilletter kan du endre på dato og reiserute underveis!

Reise rundt i Asia

Opplevelsesreiser er en rimelig og effektiv måte å reise rundt på kontinentet. På denne måten får du dessuten mest mulig ut av dine opplevelser, ved å reise i små grupper og med en guide som kjenner landene og tar deg med til spennende og unike steder hvor turister ikke ferdes. En togtur i Asia kan absolutt være en stor opplevelse i seg selv. Hva med å ta Den transsibirske jernbane hele veien fra St. Petersburg gjennom Russland til Beijing eller forleng reisen enda lengere, helt til Vietnam og Tibet! Eller kanskje det frister å ta en togtur langs silkeruten gjennom India? Lavpris flyselskaper er en annen måte og reise rundt i Asia på, både innenfor og mellom landene. Vi gir deg tipsene om hvordan du kan gå frem her og hva du bør unngå.

Overnatting i Asia

Vi kjenner til rimelige hosteller rundt over hele Asia, hvor du kan overnatte på et lavt budsjett, så vel som de gode hotellene hvor du kan leve i luksus uten å betale en formue. Du finner hosteller og hoteller ved å undersøke rundt på destinasjonen der du befinner deg, men sørg for å booke de første nettene på forhånd slik at du ikke blir svindlet ved ankomst.

Prisnivå i Asia

Overnatting, mat og uteliv er generelt veldig billig i Asia sammenlignet med andre land. Reiser du på et stramt budsjett kan du leve for 100 kroner om dagen i de rimeligste landene!

Kontakt